Manavgat tartışması Şükrü Sözen yanan evini yayınladı

GÜNDEM 11.08.2021 - 23:30, Güncelleme: 12.08.2021 - 07:40
 

Manavgat tartışması Şükrü Sözen yanan evini yayınladı

Manavgat Belediye Başkanı Sözen, kendi evini belediye araçlarıyla korumaya aldırdığı ve evinin yanmadığı iddialarına videoyla yanıt verdi. Videoda bahçeden çekilen hortumlarla yangın söndürme çabaları ve Sözen’in yanan evi yer aldı.

haberimizvar.net-  Manavgat yangınının daha ateşi soğumadan Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Kalemler Mahallesi’ndeki kendi evini alevlerden korumak için belediye araçlarını gönderdiği iddiaları ortaya atıldı. İddialar üzerine Şükrü Sözen yanan evinin görüntülerini yayınladı. Sosyal medya hesabından Sözen’i hedef alan AKP eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Köy yanarken malikane, yangından zarar görmemesi için tüm makina, ekipmanla korunmuş ve sahibi hala görevde. İstifa et, özür dile” paylaşımıyla başlayan ve Sabah, Takvim gibi gazeteler üzerinde yürütülen kampanyaya Başkan Sözen’den videolu bir yanıt geldi. KENDİ SUYUYLA SÖNDÜRÜYOR Manavgat yangınının başladığı 28 Temmuz günü alevlerin ulaştığı Kalemler’deki evinin kamera kayıtlarını paylaşan Sözen, “Gerçeği eğip bükemezsiniz” dedi. YouTube’da yayınlanan görüntülerde Sözen’in evine geldiği, köpeklerini çıkarttığı ve kendi bahçesinde yer alan hidrantlardan çekilen hortumlarla yangının söndürülme çabaları yer alıyor. Alevlerin Sözen’in bahçesine ulaştığı ve bahçe içindeki yangının söndürülmeye çalışıldığı kamera kayıtlarına yansırken, yanan evde yapılan çekimler de gösterildi. Sözen’in yanıt videosunda bölgedeki komşuları da tanıklık etti ve ‘belediyenin 7 aracının başkanının evini koruduğu’ iddialarının doğru olmadığını söyledi. Sadece 1 tane su tankerinin olduğunu söyleyen komşular, bu tankerle bölgedeki bütün evlere ve yangına müdahale edildiğini belirtti.     İşte Şükrü Sözen'in paylaştığı video:  
Manavgat Belediye Başkanı Sözen, kendi evini belediye araçlarıyla korumaya aldırdığı ve evinin yanmadığı iddialarına videoyla yanıt verdi. Videoda bahçeden çekilen hortumlarla yangın söndürme çabaları ve Sözen’in yanan evi yer aldı.

haberimizvar.net-   Manavgat yangınının daha ateşi soğumadan Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Kalemler Mahallesi’ndeki kendi evini alevlerden korumak için belediye araçlarını gönderdiği iddiaları ortaya atıldı. İddialar üzerine Şükrü Sözen yanan evinin görüntülerini yayınladı. Sosyal medya hesabından Sözen’i hedef alan AKP eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Köy yanarken malikane, yangından zarar görmemesi için tüm makina, ekipmanla korunmuş ve sahibi hala görevde. İstifa et, özür dile” paylaşımıyla başlayan ve Sabah, Takvim gibi gazeteler üzerinde yürütülen kampanyaya Başkan Sözen’den videolu bir yanıt geldi.

KENDİ SUYUYLA SÖNDÜRÜYOR

Manavgat yangınının başladığı 28 Temmuz günü alevlerin ulaştığı Kalemler’deki evinin kamera kayıtlarını paylaşan Sözen, “Gerçeği eğip bükemezsiniz” dedi. YouTube’da yayınlanan görüntülerde Sözen’in evine geldiği, köpeklerini çıkarttığı ve kendi bahçesinde yer alan hidrantlardan çekilen hortumlarla yangının söndürülme çabaları yer alıyor. Alevlerin
Sözen’in bahçesine ulaştığı ve bahçe içindeki yangının söndürülmeye çalışıldığı kamera kayıtlarına yansırken, yanan evde yapılan çekimler de gösterildi. Sözen’in yanıt videosunda bölgedeki komşuları da tanıklık etti ve ‘belediyenin 7 aracının başkanının evini koruduğu’ iddialarının doğru olmadığını söyledi. Sadece 1 tane su tankerinin olduğunu söyleyen komşular, bu tankerle bölgedeki bütün evlere ve yangına müdahale edildiğini belirtti.  
 

İşte Şükrü Sözen'in paylaştığı video:
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.