165 belediyeye teşekkür mektubu

GÜNDEM 17.08.2021 - 17:54, Güncelleme: 17.08.2021 - 17:54
 

165 belediyeye teşekkür mektubu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, orman yangınlarıyla mücadeleye destek veren CHP, AKP, MHP ve TKP’li 165 belediye başkanına teşekkür mektubu gönderdi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya ve Muğla’nın ilçelerinde yoğunlaşan yangın felaketiyle mücadeleye destek veren CHP, AKP, MHP ve TKP yönetiminde bulunan 165 belediye başkanına teşekkür mektubu gönderdi. Kılıçdaroğlu belediye başkanlarına gönderdiği mektupta, “Ülke olarak, Cumhuriyet tarihimizin en büyük orman yangınlarıyla karşı karşıya kaldık. Antalya ve Muğla başta olmak üzere pek çok ilimizde meydana gelen yangınlarda; vatandaşlarımızı, ormanlarımızı, canlılarımızı kaybettik” dedi.  HER BİR İNSANIMIZA MİNNET BORÇLUYUM  Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Bu tür durumlarda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Yangınla mücadelede, orman personelimizden belediye çalışanlarına, emniyet ve sağlık ekiplerimizden gönüllü vatandaşlarımıza kadar pek çok kesim, işte bu duygularla görev yaptı. Büyük fedakârlıklar göstererek, canla başla çalışan her bir insanımıza minnet borçluyuz. Ülkemizin dört bir yanındaki yerel yönetimlerimiz de dayanışma bilinciyle yangın bölgelerine yardım elini uzattı. Sizler de belediye olarak sunduğunuz katkılarla bu büyük mücadelenin içinde yer aldınız Ülkemizin orman yangınlarıyla mücadelesine verdiğiniz destek nedeniyle, sizlere ve mesai arkadaşlarınıza en içten şükranlarımı sunarım. Bir daha bu acıları yaşamamak dileğiyle, saygı ve sevgilerimi iletir, çalışmalarınızda başarılar dilerim”.  
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, orman yangınlarıyla mücadeleye destek veren CHP, AKP, MHP ve TKP’li 165 belediye başkanına teşekkür mektubu gönderdi.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya ve Muğla’nın ilçelerinde yoğunlaşan yangın felaketiyle mücadeleye destek veren CHP, AKP, MHP ve TKP yönetiminde bulunan 165 belediye başkanına teşekkür mektubu gönderdi. Kılıçdaroğlu belediye başkanlarına gönderdiği mektupta, “Ülke olarak, Cumhuriyet tarihimizin en büyük orman yangınlarıyla karşı karşıya kaldık. Antalya ve Muğla başta olmak üzere pek çok ilimizde meydana gelen yangınlarda; vatandaşlarımızı, ormanlarımızı, canlılarımızı kaybettik” dedi.

 HER BİR İNSANIMIZA MİNNET BORÇLUYUM

  Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Bu tür durumlarda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Yangınla mücadelede, orman personelimizden belediye çalışanlarına, emniyet ve sağlık ekiplerimizden gönüllü vatandaşlarımıza kadar pek çok kesim, işte bu duygularla görev yaptı. Büyük fedakârlıklar göstererek, canla başla çalışan her bir insanımıza minnet borçluyuz. Ülkemizin dört bir yanındaki yerel yönetimlerimiz de dayanışma bilinciyle yangın bölgelerine yardım elini uzattı. Sizler de belediye olarak sunduğunuz katkılarla bu büyük mücadelenin içinde yer aldınız Ülkemizin orman yangınlarıyla mücadelesine verdiğiniz destek nedeniyle, sizlere ve mesai arkadaşlarınıza en içten şükranlarımı sunarım. Bir daha bu acıları yaşamamak dileğiyle, saygı ve sevgilerimi iletir, çalışmalarınızda başarılar dilerim”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.