Her şey dahil Yassıada!

GÜNDEM 18.08.2021 - 11:07, Güncelleme: 18.08.2021 - 11:07
 

Her şey dahil Yassıada!

‘Demokrasi ve Özgürlükler Adası’ olarak duyurulan Yassıada’da inşa edilen otel, lüks odaları ve fahiş fiyatıyla dikkat çekiyor. Demokrasi temalı kongre ve toplantılara gelen misafirler için yapılan otelin kral dairesinin 2 kişilik fiyatı 76 bin liraya kadar çıkabiliyor.

haberimizvar.net- 27 Mayıs darbesinden sonra Celal Bayar, Adnan Menderes ve Demokrat Partililerin (DP) yargılandığı Yassıada, geçen yıl “Demokrasi ve Özgürlük Adası” olarak adlandırılmıştı. Adaya inşa edilen otel, rezervasyon almaya başladı. Müze, kongre salonu ve caminin olduğu adada ‘demokrasi’ temalı kongre ve toplantılar için gelen misafirlere yönelik yapıldığı belirtilen otelin adı ise “Katre Island Hotel.”  SENFONİNİN BİR PARÇASI OLUN  Serbestiyet’ten Mustafa Ali Aykol’un haberine göre; otelin tanıtım yazısı da turistik bir otelin reklam yazısına benzemesiyle dikkat çekiyor. Tanıtım yazısındaki ifadeler ise şu şekilde: “Deniz, baştan çıkarıcı yüce bir güç… Görkemli Marmara Denizi’nin ortasında yer alan Katre Island Hotel’de hayatı uyum içinde yaşıyoruz. Bakışlarınızı sonsuz maviye çevirin ve içinizi denizin taze tuzlu kokusuyla doldurun. Kalbinizi ve ruhunuzu doğanın senfonisine, martı seslerine ve kayalara çarpan dalgaların ritmine açın; senfoninin bir parçası olun”.  KRAL ODASI İÇİN 76 BİN LİRA  Otelin işletmesini Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. yapıyor. Kapalı yüzme havuzları, spa ve saunanın bulunduğu otel, 125 odadan oluşuyor. Lüks otele rezervasyonların yapıldığı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS Tur’un sitesine göre oda fiyatları da oldukça yüksek, kral odası ise iki kişi için 76 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. ETS Tur’un sitesinde oda fiyatlarının aralığı ise bin 383 TL’den 2 bin 25 TL’ye kadar yükselebiliyor.  
‘Demokrasi ve Özgürlükler Adası’ olarak duyurulan Yassıada’da inşa edilen otel, lüks odaları ve fahiş fiyatıyla dikkat çekiyor. Demokrasi temalı kongre ve toplantılara gelen misafirler için yapılan otelin kral dairesinin 2 kişilik fiyatı 76 bin liraya kadar çıkabiliyor.

haberimizvar.net- 27 Mayıs darbesinden sonra Celal Bayar, Adnan Menderes ve Demokrat Partililerin (DP) yargılandığı Yassıada, geçen yıl “Demokrasi ve Özgürlük Adası” olarak adlandırılmıştı. Adaya inşa edilen otel, rezervasyon almaya başladı. Müze, kongre salonu ve caminin olduğu adada ‘demokrasi’ temalı kongre ve toplantılar için gelen misafirlere yönelik yapıldığı belirtilen otelin adı ise “Katre Island Hotel.”

 SENFONİNİN BİR PARÇASI OLUN

 Serbestiyet’ten Mustafa Ali Aykol’un haberine göre; otelin tanıtım yazısı da turistik bir otelin reklam yazısına benzemesiyle dikkat çekiyor. Tanıtım yazısındaki ifadeler ise şu şekilde: “Deniz, baştan çıkarıcı yüce bir güç… Görkemli Marmara Denizi’nin ortasında yer alan Katre Island Hotel’de hayatı uyum içinde yaşıyoruz. Bakışlarınızı sonsuz maviye çevirin ve içinizi denizin taze tuzlu kokusuyla doldurun. Kalbinizi ve ruhunuzu doğanın senfonisine, martı seslerine ve kayalara çarpan dalgaların ritmine açın; senfoninin bir parçası olun”.

 KRAL ODASI İÇİN 76 BİN LİRA

 Otelin işletmesini Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. yapıyor. Kapalı yüzme havuzları, spa ve saunanın bulunduğu otel, 125 odadan oluşuyor. Lüks otele rezervasyonların yapıldığı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS Tur’un sitesine göre oda fiyatları da oldukça yüksek, kral odası ise iki kişi için 76 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. ETS Tur’un sitesinde oda fiyatlarının aralığı ise bin 383 TL’den 2 bin 25 TL’ye kadar yükselebiliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.