ABD’den açıklama: Erdoğan’la anlaşmadık

GÜNDEM 18.08.2021 - 11:31, Güncelleme: 18.08.2021 - 11:31
 

ABD’den açıklama: Erdoğan’la anlaşmadık

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında Afgan sığınmacılar konusunda ‘bir pazarlık yapıldığı’ iddialarının temelsiz olduğunu söyledi.

haberimizvar.net-  ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında Afgan sığınmacılar konusunda ‘bir pazarlık yapıldığı’ iddialarını yalanladı. Büyükelçiliğin resmi Twitter hesabından hem Türkçe, hem de İngilizce olarak yapılan paylaşımda, “ABD Büyükelçiliği, Başkan Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir ‘anlaşma’ veya ‘pazarlık’ yapıldığına dair iddiaların tamamen temelsiz olduğunu belirtmek ister” ifadeleri kullanıldı.   
ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında Afgan sığınmacılar konusunda ‘bir pazarlık yapıldığı’ iddialarının temelsiz olduğunu söyledi.

haberimizvar.net-  ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında Afgan sığınmacılar konusunda ‘bir pazarlık yapıldığı’ iddialarını yalanladı. Büyükelçiliğin resmi Twitter hesabından hem Türkçe, hem de İngilizce olarak yapılan paylaşımda, “ ABD Büyükelçiliği, Başkan Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir ‘anlaşma’ veya ‘pazarlık’ yapıldığına dair iddiaların tamamen temelsiz olduğunu belirtmek ister” ifadeleri kullanıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.