CHP’den ‘Sınır namustur’ pankartı

GÜNDEM 18.08.2021 - 13:54, Güncelleme: 18.08.2021 - 13:54
 

CHP’den ‘Sınır namustur’ pankartı

CHP genel merkez binasına, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının da yer aldığı “Sınır namustur” pankartı asıldı.

haberimizvar.net-  CHP genel merkezine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da fotoğrafının yer aldığı “Sınır namustur” pankartı asıldı.  Taliban’ın Kabil’i ele geçirmesinin ardından Türkiye’ye yönelen Afgan göçmenlere dair tartışmalar yaşanırken Kılıçdaroğlu, “Saray iktidarı ne yapıyor? Taliban’la konuşacağım diyor. Afganistan’la aramızda 2 bin 940 kilometre mesafe var, sığınmacı İran’dan geliyor, İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Bir kez daha söylüyorum, yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın Erdoğan” demişti.  SINIRLARIMIZ KEVGİRE DÖNDÜ  CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak da, “Sınır ülkenin namusudur, ama bugün ülkemizin sınırları resmen kevgire dönmüştür. Gelen geçmektedir, giden geçmektedir sınırlarımızdan. Türkiye Afganistan’ın komşusu değil, Afgan göçmenleri önce İran’a geçiyor, İran üzerinden de elini kolunu sallaya sallaya Türkiye’ye geçiyor” açıklaması yapmıştı.  
CHP genel merkez binasına, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının da yer aldığı “Sınır namustur” pankartı asıldı.

haberimizvar.net-  CHP genel merkezine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da fotoğrafının yer aldığı “ Sınır namustur” pankartı asıldı.  Taliban’ın Kabil’i ele geçirmesinin ardından Türkiye’ye yönelen Afgan göçmenlere dair tartışmalar yaşanırken Kılıçdaroğlu, “Saray iktidarı ne yapıyor? Taliban’la konuşacağım diyor. Afganistan’la aramızda 2 bin 940 kilometre mesafe var, sığınmacı İran’dan geliyor, İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Bir kez daha söylüyorum, yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın Erdoğan” demişti.

 SINIRLARIMIZ KEVGİRE DÖNDÜ

  CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak da, “ Sınır ülkenin namusudur, ama bugün ülkemizin sınırları resmen kevgire dönmüştür. Gelen geçmektedir, giden geçmektedir sınırlarımızdan. Türkiye Afganistan’ın komşusu değil, Afgan göçmenleri önce İran’a geçiyor, İran üzerinden de elini kolunu sallaya sallaya Türkiye’ye geçiyor” açıklaması yapmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.