Galatasaray'dan açıklama

SPOR 18.08.2021 - 18:45, Güncelleme: 18.08.2021 - 18:45
 

Galatasaray'dan açıklama

Galatasaray Kulübü, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Brezilyalı oyuncusu Marcao'nun tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararı alındığını duyurdu.

haberimizvar.net-  Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Süper Lig'de Giresunspor ile oynadıkları maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na şiddet uygulayan Brezilyalı futbolcuları Marcao Teixeira ile ilgili disiplin sürecini başlattıklarını söyledi. Elmas, "Kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye veya reyting kasmaya çalışmasın" ifadelerini kullandı. Burak Elmas, Galatasaray Televizyonu'na yaptığı açıklamada, yaşanılan olayı hiçbir şekilde tasvip etmediklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "Bizim kulüp içi disiplin talimatımız var. Bu disiplin talimatı gereği yapılması gereken örneğin savunma alma, bu savunma sonrası teknik heyet raporunu alma ve bunun sonucunda gerekli yaptırımları yapmak üzere net belirtilmiş konularımız var. Disiplin sürecini kulübümüz içerisinde çalıştırmaya başladık. Fakat burada şunu da belirteyim ki dışarıda gelişen olayları çok yakından takip ediyoruz. Hiç kimse unutmasın ki Galatasaray kuvvetli bir ailedir ve dışarıda sadece kendi hevesleri için Galatasaray'da alınması istenen aksiyonları da kimse Galatasaray'a dikte edemez. Özellikle bazı televizyonlarda bazı yorumcuların yaptığı seviyesiz yorumlara cevap vermiyor oluşumuz nezaketimiz. Yanlış anlaşılmasın. Gerekli olduğu zaman en sert tepkiyi veririz. Herkes dikkatli olsun, Galatasaray ile uğraşmasınlar." 'BU BİR AİLE MESELESİDİR' Burak Elmas, konunun Galatasaray'ın bir iç meselesi olduğunu anlatarak, "Tasvip etmediğimiz bir konuda iç ceza işlemlerini başlattık. Tekrar söylüyorum iç. Bu bir aile meselesidir. Tek sıkıntısı naklen yayında meydana gelmiştir. Oyuncumuz zaten bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Teknik direktörümüzle, takım kaptanlarımızla, hepsiyle görüşerek bu konuda aile içinde gerekli şekilde gereken cezayı vereceğiz. Ama dediğim gibi başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye veya reyting kasmaya çalışmasın. Galatasaray çok büyük bir aile. Biz aile olarak bu tür sorunları Galatasaray değerlerine uygun halletmenin yolunu zaten biliyoruz. Buradan da bunu yapmaya çalışanları da şiddetle uyarıyorum" ifadelerini kullandı.  GALATASARAY: SAVUNMASI ALINDIKTAN SONRA CEZA TEBLİĞ EDİLECEK Burak Elmas'ın açıklamalarının ardından Galatasaray Kulübü'nün sosyal medya hesabından da bir açıklama yapıldı. Kulüp, Marcao'nun tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararı alındığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş Yönetim Kurulu olarak, oyuncumuz Marcos do Nascimento Teixeira’nın tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını almış bulunmaktayız. 2021-2022 sezonu profesyonel futbol disiplin yönetmeliği uyarınca oyuncumuzun savunması alındıktan sonra nihai olarak idari ve mali ceza oyuncumuza tebliğ edilecektir." 
Galatasaray Kulübü, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Brezilyalı oyuncusu Marcao'nun tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararı alındığını duyurdu.

haberimizvar.net-  Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Süper Lig'de Giresunspor ile oynadıkları maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na şiddet uygulayan Brezilyalı futbolcuları Marcao Teixeira ile ilgili disiplin sürecini başlattıklarını söyledi. Elmas, "Kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye veya reyting kasmaya çalışmasın" ifadelerini kullandı.

Burak Elmas, Galatasaray Televizyonu'na yaptığı açıklamada, yaşanılan olayı hiçbir şekilde tasvip etmediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bizim kulüp içi disiplin talimatımız var. Bu disiplin talimatı gereği yapılması gereken örneğin savunma alma, bu savunma sonrası teknik heyet raporunu alma ve bunun sonucunda gerekli yaptırımları yapmak üzere net belirtilmiş konularımız var. Disiplin sürecini kulübümüz içerisinde çalıştırmaya başladık. Fakat burada şunu da belirteyim ki dışarıda gelişen olayları çok yakından takip ediyoruz. Hiç kimse unutmasın ki Galatasaray kuvvetli bir ailedir ve dışarıda sadece kendi hevesleri için Galatasaray'da alınması istenen aksiyonları da kimse Galatasaray'a dikte edemez. Özellikle bazı televizyonlarda bazı yorumcuların yaptığı seviyesiz yorumlara cevap vermiyor oluşumuz nezaketimiz. Yanlış anlaşılmasın. Gerekli olduğu zaman en sert tepkiyi veririz. Herkes dikkatli olsun, Galatasaray ile uğraşmasınlar."

'BU BİR AİLE MESELESİDİR'

Burak Elmas, konunun Galatasaray'ın bir iç meselesi olduğunu anlatarak, "Tasvip etmediğimiz bir konuda iç ceza işlemlerini başlattık. Tekrar söylüyorum iç. Bu bir aile meselesidir. Tek sıkıntısı naklen yayında meydana gelmiştir. Oyuncumuz zaten bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Teknik direktörümüzle, takım kaptanlarımızla, hepsiyle görüşerek bu konuda aile içinde gerekli şekilde gereken cezayı vereceğiz. Ama dediğim gibi başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye veya reyting kasmaya çalışmasın. Galatasaray çok büyük bir aile. Biz aile olarak bu tür sorunları Galatasaray değerlerine uygun halletmenin yolunu zaten biliyoruz. Buradan da bunu yapmaya çalışanları da şiddetle uyarıyorum" ifadelerini kullandı. 

GALATASARAY: SAVUNMASI ALINDIKTAN SONRA CEZA TEBLİĞ EDİLECEK

Burak Elmas'ın açıklamalarının ardından Galatasaray Kulübü'nün sosyal medya hesabından da bir açıklama yapıldı. Kulüp, Marcao'nun tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararı alındığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş Yönetim Kurulu olarak, oyuncumuz Marcos do Nascimento Teixeira’nın tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını almış bulunmaktayız.

2021-2022 sezonu profesyonel futbol disiplin yönetmeliği uyarınca oyuncumuzun savunması alındıktan sonra nihai olarak idari ve mali ceza oyuncumuza tebliğ edilecektir." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.