Taht kavgası

GÜNDEM 19.08.2021 - 11:43, Güncelleme: 19.08.2021 - 11:43
 

Taht kavgası

Antalya Şoförler Odası, eski başkan Mehmet Ali Alkan ile mevcut başkan Niyazi Özçelik’in atışmasına sahne oluyor. Eski başkan Alkan’ın, TŞOF yönetim kurulu üyesi sıfatıyla Böcek’i ziyaret etmesine karşılık veren Özçelik, “Geçmişi şaibeli kişilere itibar etmeyin” mesajı verdi

haberimizvar.net- Antalya Şoförler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) yönetim kurulu kimliği ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti, ortalık karıştı. Alkan, muhittin Böcek ziyaretine ilişkin sosyal medyadan, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’i TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi olarak ziyaret ettik. Esnafımızın taksimetre zammı ve şehir içi nakliyecilerimizin sorunlarını aktardık. Gerekli çalışmaları yapılacağı sözünü aldık. Başkanımıza şahsım ve esnafımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” paylaşımında bulundu.  BU İŞLER AHKAM KESMEKLE OLMUYOR  Alkan’ın paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Alkan, Mehmet Akcan isimli sosyal medya kullanıcısının “Maşallah inşallahlarla bu işler olmaz. Düğünlerde anons ettirmekle hiç olmaz. At binenin kılıç kuşananındır lafı ile peynir gemisi yürümüyor. Tebrikler başkanım görünen dağların arkası çok yakın nokta. Her şey gönlünce olsun kardeşim” yorumuna, “Ağzına sağlık başkanım. Kayanın arkasına saklanıp ahkam kesmek olmuyor icraata bak” cevabını verdi.  GEÇMİŞİ ŞAİBELİ KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİN  Alkan’ın paylaşımından kısa bir süre sonra bu kez mevcut oda başkanı Niyazi Özçelik sahne aldı. Alkan’a tepki gösteren Özçelik, taksimetre sorunu başta olmak üzere taksilerle ilgili sorunları daha önce Muhittin Böcek ile görüştüklerini ifade etti. Alkan’ın oda başkanıyken yolsuzluk davası nedeniyle hapis yattığını hatırlatan Özçelik, “Taksici esnafımız üzerinden kirli oyunlarla odamızı itibarsızlaştırma algısı yaratan, yıllarca bu ucuz ve kirli zihniyetlerin Antalya'daki temsilcileri ve haklarında milyon TL yolsuzluk davaları olan insanların bugün çıkıp esnafa faydalı görüşmeler yaptık iddiası trajikomiktir” dedi.  MUHATAP ALINACAK KURUM ODAMIZDIR Zam talebini geçtiğimiz günlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile görüştüklerini ifade eden Özçelik paylaşımının devamında, “Zam talebimiz geçtiğimiz günlerde AESOB başkanımız ve ilçe şoförler odası başkanlarımız ile sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile görüşülmüş olup akabinde ülkemizde ve Antalya’mızın ilçelerinde meydana gelen doğal afetlerden dolayı ve Muhittin Böcek başkanımızın sağlık sorunlarından dolayı görüşülmeye devam etmektedir. İtibarı esas olan Antalya Şoförler Odamızdır. Geçmişi kirli Ve şaibeli kişilerden gelen mesajları ve paylaşımları ciddiye almayalım” dedi.  
Antalya Şoförler Odası, eski başkan Mehmet Ali Alkan ile mevcut başkan Niyazi Özçelik’in atışmasına sahne oluyor. Eski başkan Alkan’ın, TŞOF yönetim kurulu üyesi sıfatıyla Böcek’i ziyaret etmesine karşılık veren Özçelik, “Geçmişi şaibeli kişilere itibar etmeyin” mesajı verdi

haberimizvar.net- Antalya Şoförler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) yönetim kurulu kimliği ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti, ortalık karıştı. Alkan, muhittin Böcek ziyaretine ilişkin sosyal medyadan, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’i TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi olarak ziyaret ettik. Esnafımızın taksimetre zammı ve şehir içi nakliyecilerimizin sorunlarını aktardık. Gerekli çalışmaları yapılacağı sözünü aldık. Başkanımıza şahsım ve esnafımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” paylaşımında bulundu. 

BU İŞLER AHKAM KESMEKLE OLMUYOR 

Alkan’ın paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Alkan, Mehmet Akcan isimli sosyal medya kullanıcısının “Maşallah inşallahlarla bu işler olmaz. Düğünlerde anons ettirmekle hiç olmaz. At binenin kılıç kuşananındır lafı ile peynir gemisi yürümüyor. Tebrikler başkanım görünen dağların arkası çok yakın nokta. Her şey gönlünce olsun kardeşim” yorumuna, “Ağzına sağlık başkanım. Kayanın arkasına saklanıp ahkam kesmek olmuyor icraata bak” cevabını verdi. 

GEÇMİŞİ ŞAİBELİ KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİN 

Alkan’ın paylaşımından kısa bir süre sonra bu kez mevcut oda başkanı Niyazi Özçelik sahne aldı. Alkan’a tepki gösteren Özçelik, taksimetre sorunu başta olmak üzere taksilerle ilgili sorunları daha önce Muhittin Böcek ile görüştüklerini ifade etti. Alkan’ın oda başkanıyken yolsuzluk davası nedeniyle hapis yattığını hatırlatan Özçelik, “Taksici esnafımız üzerinden kirli oyunlarla odamızı itibarsızlaştırma algısı yaratan, yıllarca bu ucuz ve kirli zihniyetlerin Antalya'daki temsilcileri ve haklarında milyon TL yolsuzluk davaları olan insanların bugün çıkıp esnafa faydalı görüşmeler yaptık iddiası trajikomiktir” dedi. 

MUHATAP ALINACAK KURUM ODAMIZDIR

Zam talebini geçtiğimiz günlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile görüştüklerini ifade eden Özçelik paylaşımının devamında, “Zam talebimiz geçtiğimiz günlerde AESOB başkanımız ve ilçe şoförler odası başkanlarımız ile sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile görüşülmüş olup akabinde ülkemizde ve Antalya’mızın ilçelerinde meydana gelen doğal afetlerden dolayı ve Muhittin Böcek başkanımızın sağlık sorunlarından dolayı görüşülmeye devam etmektedir. İtibarı esas olan Antalya Şoförler Odamızdır. Geçmişi kirli Ve şaibeli kişilerden gelen mesajları ve paylaşımları ciddiye almayalım” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
KENAN GÖNEN
(19.08.2021 22:24 - #72288)
Mehmet Ali Alkan başkan'ı tanıdığım kadarıyla esnafının çıkarları için çalmayacağı ve açtıramayacağı kapı yoktur . Niyazi özçelik boş konuşacağına oturtuğu koltuğun hakkını versin .
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.