MHP’li eski yönetici İYİ Parti’de

SİYASET 22.08.2021 - 12:20, Güncelleme: 22.08.2021 - 12:20
 

MHP’li eski yönetici İYİ Parti’de

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırıyı kınadı. Başaran, MHP Kepez ilçe eski başkan yardımcısı Şali Arslan’a da İyi Parti rozeti taktı

HABERİMİZVAR.NET-İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan alçak saldırının "Daha neler olacak neler. Dur bakalım bunlar iyi günler" diyen anlayışın sonucu olduğunu ifade eden İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile başlayıp İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırılar karşısında korkup geri adım atacağımızı düşünenlerin hayal kırıklığına uğrayacağını hatırlatmak isterim. Çünkü biz ‘İYİ’ler inandığımız yolda, ülkemizin ve Türk Milleti’nin menfaatleri söz konusu olduğu zaman asla geri adım atmayacağız” diye konuştu. Başkan Başaran, utanç verici saldırıyı, azmettirenleri ve gerçekleştirenleri tepki gösterdi. SIĞINMACILAR SORUN OLMANIN ÖTESİNDE Suriyeli sığınmacıların ardından Taliban’dan kaçan Afganların Türkiye’ye sığınmasının ileride büyük sorunları beraberinde getireceğini ifade eden Başkan Başaran, “Milyonlarca Suriyelinim ardından şimdi de Afganların ülkemize sığınmaları ve karşılığında pazarlıkların yapılıyor olması endişe verici. 19 yıllık AKP iktidarının ülkeyi krizlerle yönetme çabası, ilerleyen dönemde kontrol altına alınamayacak sorunları da beraberinde getirmesi kaçınılmazdır. Suriyelilere tanınan imkanlar, Afganlılara da sağlanacak mı? Sığınmacı olan Afganların genç erkek nüfusundan oluşması ve Ankara’da yaşanan sıkıntıların benzerlerinin yaşanmayacağının garantisi var mı?” diye konuştu.  MHP’Lİ BAŞKAN İYİ PARTİ’DE Üye kayıtları devam eden İyi Parti’ye MHP Kepez İlçe Eski Başkan Yardımcısı Şali Arslan da katıldı. İyi Parti Antalya İl Başkanlığı’nda gerçekleşen tören ile İyi Parti saflarına katılan Arslan’ın rozetini İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran taktı. İyi Parti’nin politikalarını yakından takip ettiğini ifade eden Arslan, “İyi Parti’yi heyecanla ve gururla takip ediyorum. İyi Parti içinde bulunduğumuz bu dönemde Türk milletinin geleceği için, bekası için, 83 milyonun mutlu yarınları için temel direğimiz, gururumuz olacak. Rozetimi de İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran’ın  takmasından dolayı da çok teşekkür ederim. Umarım hep birlikte daha güzel günler için omuz omuza mücadelemizi veririz. İnşallah ezilmiş milyonların hakkı, hukuku ve ‘İYİ’ geleceği için Sayın Akşener'i Cumhurbaşkanı olarak görürüz” diye konuştu.   
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırıyı kınadı. Başaran, MHP Kepez ilçe eski başkan yardımcısı Şali Arslan’a da İyi Parti rozeti taktı

HABERİMİZVAR.NET-İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan alçak saldırının "Daha neler olacak neler. Dur bakalım bunlar iyi günler" diyen anlayışın sonucu olduğunu ifade eden İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile başlayıp İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırılar karşısında korkup geri adım atacağımızı düşünenlerin hayal kırıklığına uğrayacağını hatırlatmak isterim. Çünkü biz ‘İYİ’ler inandığımız yolda, ülkemizin ve Türk Milleti’nin menfaatleri söz konusu olduğu zaman asla geri adım atmayacağız” diye konuştu. Başkan Başaran, utanç verici saldırıyı, azmettirenleri ve gerçekleştirenleri tepki gösterdi.

SIĞINMACILAR SORUN OLMANIN ÖTESİNDE

Suriyeli sığınmacıların ardından Taliban’dan kaçan Afganların Türkiye’ye sığınmasının ileride büyük sorunları beraberinde getireceğini ifade eden Başkan Başaran, “Milyonlarca Suriyelinim ardından şimdi de Afganların ülkemize sığınmaları ve karşılığında pazarlıkların yapılıyor olması endişe verici. 19 yıllık AKP iktidarının ülkeyi krizlerle yönetme çabası, ilerleyen dönemde kontrol altına alınamayacak sorunları da beraberinde getirmesi kaçınılmazdır. Suriyelilere tanınan imkanlar, Afganlılara da sağlanacak mı? Sığınmacı olan Afganların genç erkek nüfusundan oluşması ve Ankara’da yaşanan sıkıntıların benzerlerinin yaşanmayacağının garantisi var mı?” diye konuştu. 

MHP’Lİ BAŞKAN İYİ PARTİ’DE

Üye kayıtları devam eden İyi Parti’ye MHP Kepez İlçe Eski Başkan Yardımcısı Şali Arslan da katıldı. İyi Parti Antalya İl Başkanlığı’nda gerçekleşen tören ile İyi Parti saflarına katılan Arslan’ın rozetini İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran taktı. İyi Parti’nin politikalarını yakından takip ettiğini ifade eden Arslan, “İyi Parti’yi heyecanla ve gururla takip ediyorum. İyi Parti içinde bulunduğumuz bu dönemde Türk milletinin geleceği için, bekası için, 83 milyonun mutlu yarınları için temel direğimiz, gururumuz olacak. Rozetimi de İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran’ın  takmasından dolayı da çok teşekkür ederim. Umarım hep birlikte daha güzel günler için omuz omuza mücadelemizi veririz. İnşallah ezilmiş milyonların hakkı, hukuku ve ‘İYİ’ geleceği için Sayın Akşener'i Cumhurbaşkanı olarak görürüz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.