BİZE İNANSINLAR

SPOR 24.08.2021 - 11:46, Güncelleme: 24.08.2021 - 11:48
 

BİZE İNANSINLAR

FRAPORT TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Çaykur Rizespor maçında 3 puan kazanmayı istediklerini belirterek taraftara takımı desteklemeleri çağrısı yaptı. Başkan, "Taraftarımızdan ricamız, Cuma akşamı maçın son düdüğüne kadar bizlerin inandığı takımımıza onların da inanması ve desteklerini esirgememesi" dedi.

HABERİMİZVAR.NET Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sahasında Göztepe beraberliğinin ardından deplasmandaki Fenerbahçe mağlubiyetiyle ligde ikinci haftayı 1 puanla tamamladı. Cuma günü sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak kırmızı beyazlılar, karşılaşmada 3 puan kazanmayı istiyor. Ligde son 9 maçında galibiyet alamayan Fraport TAV Antalyaspor, Çaykur Rizespor karşısında 3 puan hasretine son verme hedefiyle maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde antrenman yapan kırmızı beyazlılar, taktik çalıştı. Çaykur Rizespor maçının önemine değinen Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, 3 puan kazanmak istediklerini dile getirdi. İyi kadro oluşturduklarını ve deneyimli hocaya sahip olduklarını vurgulayan Başkan, "İyi bir kadro oluşturduk, deneyimli bir hocamız var. 2 maçta 1 puanla başladık. Cuma akşamı 4'e çıkarıp milli maç arasına daha moralli girmek istiyoruz. Şükür ki sakat ve cezalı oyuncumuz olmadan maçlara çıkıyoruz. Taraftarımızdan ricamız, Cuma akşamı maçın son düdüğüne kadar bizlerin inandığı takımımıza onların da inanması ve desteklerini esirgememesi" dedi.    
FRAPORT TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Çaykur Rizespor maçında 3 puan kazanmayı istediklerini belirterek taraftara takımı desteklemeleri çağrısı yaptı. Başkan, "Taraftarımızdan ricamız, Cuma akşamı maçın son düdüğüne kadar bizlerin inandığı takımımıza onların da inanması ve desteklerini esirgememesi" dedi.

HABERİMİZVAR.NET

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sahasında Göztepe beraberliğinin ardından deplasmandaki Fenerbahçe mağlubiyetiyle ligde ikinci haftayı 1 puanla tamamladı. Cuma günü sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak kırmızı beyazlılar, karşılaşmada 3 puan kazanmayı istiyor. Ligde son 9 maçında galibiyet alamayan Fraport TAV Antalyaspor, Çaykur Rize spor karşısında 3 puan hasretine son verme hedefiyle maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde antrenman yapan kırmızı beyazlılar, taktik çalıştı.

Çaykur Rize spor maçının önemine değinen Fraport TAV spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Antalya spor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, 3 puan kazanmak istediklerini dile getirdi. İyi kadro oluşturduklarını ve deneyimli hocaya sahip olduklarını vurgulayan Başkan, "İyi bir kadro oluşturduk, deneyimli bir hocamız var. 2 maçta 1 puanla başladık. Cuma akşamı 4'e çıkarıp milli maç arasına daha moralli girmek istiyoruz. Şükür ki sakat ve cezalı oyuncumuz olmadan maçlara çıkıyoruz. Taraftarımızdan ricamız, Cuma akşamı maçın son düdüğüne kadar bizlerin inandığı takımımıza onların da inanması ve desteklerini esirgememesi" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.