Asansörde yangın!

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.09.2021 - 10:37, Güncelleme: 01.09.2021 - 10:37
 

Asansörde yangın!

Antalya'da, bir apartmanın asansör kabininde çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman sakinlerinden bazıları dumandan etkilenmemek için pencerelere çıkarak bezlerle yüzlerini kapattı.

haberimizvar.net-Yangın, saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi Hasan Subaşı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın asansöründe meydana geldi. Apartmandan duman yükseldiğini görenler durumu itfaiye ve polise bildirdi. İhbarla beraber kısa sürede adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaptıkları incelemede, apartmanın asansör kabininin yandığını belirledi. Ekipler, kısa süre içerisinde yangını söndürürken, asansör ise kullanılamaz hale geldi.   Yangından dolayı apartmanın içini duman kaplarken, bina sakinlerinden bazıları dumandan etkilenmemek için pencerelere çıkarak yüzlerini bezle kapattı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya'da, bir apartmanın asansör kabininde çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman sakinlerinden bazıları dumandan etkilenmemek için pencerelere çıkarak bezlerle yüzlerini kapattı.

haberimizvar.net-Yangın, saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi Hasan Subaşı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın asansöründe meydana geldi. Apartmandan duman yükseldiğini görenler durumu itfaiye ve polise bildirdi. İhbarla beraber kısa sürede adrese çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaptıkları incelemede, apartmanın asansör kabininin yandığını belirledi. Ekipler, kısa süre içerisinde yangını söndürürken, asansör ise kullanılamaz hale geldi.

 

Yangından dolayı apartmanın içini duman kaplarken, bina sakinlerinden bazıları dumandan etkilenmemek için pencerelere çıkarak yüzlerini bezle kapattı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.