Erdoğan’ın ismini verdi

GÜNDEM 04.09.2021 - 15:54, Güncelleme: 04.09.2021 - 15:54
 

Erdoğan’ın ismini verdi

Yeniden gündeme gelen 17-25 Aralık operasyonuna ilişkin dikkat çeken bir açıklama da Ertuğrul Günay’dan geldi. Günay, “O dönem başbakan olan Erdoğan, komisyon başkanını aradı. Toplantıyı erteledi. O bir hafta içinde birtakım girişimler oldu” dedi.

haberimizvar.net- Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, yeniden gündeme gelen 17-25 Aralık operasyonu sonrasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Günay, “Komisyonun eğilimi vardı. O dönem başbakan olan Erdoğan, komisyon başkanını aradı. Toplantıyı erteledi. O bir hafta içinde birtakım girişimler oldu” dedi. Halk TV’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP döneminin ilk bakanlarından Ertuğrul Günay, 17-25 Aralık operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.  17-25 ARALIK YENİDEN GÜNDEME GELDİ  17-25 Aralık soruşturmasında adı geçen eski Çevre ve Şehircilik Erdoğan Bayraktar’ın “Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur” açıklamasının ardından başlayan tartışmalar devam ediyor. Son olarak Ali Babacan’ın “Malum arkadaşlar sağı solu tehdit ettiler” sözlerinin ardından Günay da sürece o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın müdahale ettiğini söyledi.  ERDOĞAN KOMİSYON BAŞKANINI ARADI  Günay, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Araştırma Komisyonu’nun bakanları Yüce Divan’a gönderme eğiliminde olduğunu belirterek “Fakat bir erteleme oldu. O erteleme tam kararın komisyonda çıkacağı gün. O zaman başbakandı sanıyorum Erdoğan, komisyon başkanını aradı. Komisyon başkanı bembeyaz bir yüzle girip, toplantıyı erteledi. O bir hafta içinde de yeni birtakım girişimler oldu. Ali Babacan ‘sağı solu tehdit ettiler’ derken sanıyorum bunu söylemiş olabilir” dedi.  MUHALEFET DE İKTİDAR DA FİRE VERDİ  Muhalefet ve iktidarın Yüce Divan oylamasında fire verdiğini de iddia eden Günay, “AKP’den bir grup yukarının iradesine rağmen gitmeleri yönünde oy verdi, muhalefetin de üç partisi de fire verdi. Muhalefet yeteri kadar etkinlik sergileyemedi. Muhalefet topyekun Meclis’teki oylamada bulunamadı bile. İncelerseniz görürsünüz” ifadelerini kullandı. 
Yeniden gündeme gelen 17-25 Aralık operasyonuna ilişkin dikkat çeken bir açıklama da Ertuğrul Günay’dan geldi. Günay, “O dönem başbakan olan Erdoğan, komisyon başkanını aradı. Toplantıyı erteledi. O bir hafta içinde birtakım girişimler oldu” dedi.

haberimizvar.net- Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, yeniden gündeme gelen 17-25 Aralık operasyonu sonrasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Günay, “Komisyonun eğilimi vardı. O dönem başbakan olan Erdoğan, komisyon başkanını aradı. Toplantıyı erteledi. O bir hafta içinde birtakım girişimler oldu” dedi. Halk TV’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP döneminin ilk bakanlarından Ertuğrul Günay, 17-25 Aralık operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

 17-25 ARALIK YENİDEN GÜNDEME GELDİ

  17-25 Aralık soruşturmasında adı geçen eski Çevre ve Şehircilik Erdoğan Bayraktar’ın “Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur” açıklamasının ardından başlayan tartışmalar devam ediyor. Son olarak Ali Babacan’ın “Malum arkadaşlar sağı solu tehdit ettiler” sözlerinin ardından Günay da sürece o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın müdahale ettiğini söyledi.

 ERDOĞAN KOMİSYON BAŞKANINI ARADI

 Günay, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Araştırma Komisyonu’nun bakanları Yüce Divan’a gönderme eğiliminde olduğunu belirterek “Fakat bir erteleme oldu. O erteleme tam kararın komisyonda çıkacağı gün. O zaman başbakandı sanıyorum Erdoğan, komisyon başkanını aradı. Komisyon başkanı bembeyaz bir yüzle girip, toplantıyı erteledi. O bir hafta içinde de yeni birtakım girişimler oldu. Ali Babacan ‘sağı solu tehdit ettiler’ derken sanıyorum bunu söylemiş olabilir” dedi.

 MUHALEFET DE İKTİDAR DA FİRE VERDİ

 Muhalefet ve iktidarın Yüce Divan oylamasında fire verdiğini de iddia eden Günay, “AKP’den bir grup yukarının iradesine rağmen gitmeleri yönünde oy verdi, muhalefetin de üç partisi de fire verdi. Muhalefet yeteri kadar etkinlik sergileyemedi. Muhalefet topyekun Meclis’teki oylamada bulunamadı bile. İncelerseniz görürsünüz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.