Yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın

SİYASET 05.09.2021 - 13:11, Güncelleme: 05.09.2021 - 13:11
 

Yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen İYİ Parti lideri Akşener, “Duydum ki yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın. Artık bu kutuplaştırma ve milleti bölme taktiklerin tutmuyor. Nefesini hiç boşuna yorma” dedi.

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün suçlamalarda bulunduğu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, “Zulüm 1453’te başladı diyenlerle nasıl birlikte oluyorsun? Sen bu Gezicilerle berabersin, yolun açık olsun” dedi. Akşener ise Erdoğan’a, Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa üçüncüsü olduğu maçı izlemek için bulunduğu Belgrad’dan yanıt verdi. ARTIK BU TAKTİKLERİN TUTMUYOR Akşener, Twitter hesabından paylaştığı videoda şu açıklamayı yaptı: “Sayın Erdoğan, sana Filenin Sultanları’na destek olmak için geldiğim Belgrad’dan sesleniyorum. Duydum ki yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın. İftirada bulunmuşsun. Bak Sayın Erdoğan! Kendini bu aziz millete ait hisseden hiç kimse, kutlu fethi sehven bile olsa işgal olarak tanımlayamaz. ‘Zulüm 1453’te başladı’ diyemez, demeye de dili varmaz. Aynı senin bakanlığının yaptığı gibi, şayet derse de benimle yol yürümeye devam edemez. En iyi sen biliyorsun ki ben bu milletin evladıyım. Sadece ama sadece milletimle beraberim. Ben asil milletimizle beraber yürüdüğüm sürece yolum da bahtım da açık olsun inşallah! Artık bu kutuplaştırma ve milleti bölme taktiklerin tutmuyor. Biz milletimizle el ele vererek birlik ve beraberliğe, iyilik ve kardeşliğe olan yürüyüşümüze ilk günkü inançla devam ediyoruz. Sen buna engel olamayacaksın. Nefesini hiç boşuna yorma”. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen İYİ Parti lideri Akşener, “Duydum ki yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın. Artık bu kutuplaştırma ve milleti bölme taktiklerin tutmuyor. Nefesini hiç boşuna yorma” dedi.

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün suçlamalarda bulunduğu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, “Zulüm 1453’te başladı diyenlerle nasıl birlikte oluyorsun? Sen bu Gezicilerle berabersin, yolun açık olsun” dedi. Akşener ise Erdoğan’a, Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa üçüncüsü olduğu maçı izlemek için bulunduğu Belgrad’dan yanıt verdi.

ARTIK BU TAKTİKLERİN TUTMUYOR

Akşener, Twitter hesabından paylaştığı videoda şu açıklamayı yaptı: “Sayın Erdoğan, sana Filenin Sultanları’na destek olmak için geldiğim Belgrad’dan sesleniyorum. Duydum ki yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın. İftirada bulunmuşsun. Bak Sayın Erdoğan! Kendini bu aziz millete ait hisseden hiç kimse, kutlu fethi sehven bile olsa işgal olarak tanımlayamaz. ‘Zulüm 1453’te başladı’ diyemez, demeye de dili varmaz. Aynı senin bakanlığının yaptığı gibi, şayet derse de benimle yol yürümeye devam edemez. En iyi sen biliyorsun ki ben bu milletin evladıyım. Sadece ama sadece milletimle beraberim. Ben asil milletimizle beraber yürüdüğüm sürece yolum da bahtım da açık olsun inşallah! Artık bu kutuplaştırma ve milleti bölme taktiklerin tutmuyor. Biz milletimizle el ele vererek birlik ve beraberliğe, iyilik ve kardeşliğe olan yürüyüşümüze ilk günkü inançla devam ediyoruz. Sen buna engel olamayacaksın. Nefesini hiç boşuna yorma”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.