Can Ataklı aktardı: Erdoğan Abdullah Gül’le görüştü

GÜNDEM 05.09.2021 - 21:33, Güncelleme: 05.09.2021 - 21:33
 

Can Ataklı aktardı: Erdoğan Abdullah Gül’le görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski Cumhurbaşkanı Gül’ün bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia eden gazeteci Can Ataklı, “Abdullah Gül ve arkadaşları ülkenin gidişatından rahatsız. Gül’ün Erdoğan’a olumlu bir yanıt vermesi şu an için mümkün değil” dedi.

haberimizvar.net--  Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Eski Cumhurbaşkanı Gül’ün bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia ederek, perde arkasını anlattı. Youtube kanalında konuşan Ataklı, son gelişmeyi Abdullah Gül’e yakın olan bir arkadaşından öğrendiğini belirtti. Can Ataklı, “Geçtiğimiz Cuma günü çok sevdiğim bir dostumun yemek daveti vardı. Ben de gittim, o masada olanlardan biri, daha önce de hukukum olan tanıdığım biri, ama ben Abdullah Gül ile o kadar yakın olduğunu bilmiyordum. Bana ilk ‘Ne düşünüyorsunuz, Abdullah Gül ile Erdoğan görüştüğüne dair bir dedikodu dolaşıyor?’ dedi” ifadelerini kullandı.  GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİNİ ANLATTI  Ataklı şunları anlattı: “Ben de güldüm. ‘Biliyorum, biliyorum. Size kim söylemişse kaynağınız sizi yanıltmış. Böyle bir görüşme olmadı’ dedi. Ona dedim ki, ‘Ben bunu öyle sıradan birinden duymadım. Net bilgi aldım, öyle bir dedikodu falan değil’. Sonra bana anlatmaya başladı, işin rengi o andan itibaren değişti. Anladığım kadarıyla ‘görüşme doğru, ama bu açıdan değerlendir’ diyordu. Yani yalanlamaya çalışırken bana görüşmenin içeriğini anlatıyordu”.  GÜL VE ARKADAŞLARI RAHATSIZ  “Öyle şeyler anlattı ki bana olayı bütün çıplaklığıyla koymuş oldu. Abdullah Gül hiçbir surette Tayyip Erdoğan’la işbirliği yapmaz. Yapmayacak diye anlatmıyor. ‘Yapacağını da zannetmiyorum’ diyor. Abdullah Gül’e yakın olan arkadaşımın dediğine göre ülkedeki gidişattan, durumdan oldukça rahatsızlar. Ülkenin gittiği noktayı görüyorlar ve bunun durdurulması gerektiğini söylüyorlar. Abdullah Gül’ün Tayyip Erdoğan’a olumlu bir yanıt vermesi şu an için mümkün değil”.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski Cumhurbaşkanı Gül’ün bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia eden gazeteci Can Ataklı, “Abdullah Gül ve arkadaşları ülkenin gidişatından rahatsız. Gül’ün Erdoğan’a olumlu bir yanıt vermesi şu an için mümkün değil” dedi.

haberimizvar.net--  Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Eski Cumhurbaşkanı Gül’ün bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia ederek, perde arkasını anlattı. Youtube kanalında konuşan Ataklı, son gelişmeyi Abdullah Gül’e yakın olan bir arkadaşından öğrendiğini belirtti. Can Ataklı, “Geçtiğimiz Cuma günü çok sevdiğim bir dostumun yemek daveti vardı. Ben de gittim, o masada olanlardan biri, daha önce de hukukum olan tanıdığım biri, ama ben Abdullah Gül ile o kadar yakın olduğunu bilmiyordum. Bana ilk ‘Ne düşünüyorsunuz, Abdullah Gül ile Erdoğan görüştüğüne dair bir dedikodu dolaşıyor?’ dedi” ifadelerini kullandı.

 GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİNİ ANLATTI

 Ataklı şunları anlattı: “Ben de güldüm. ‘Biliyorum, biliyorum. Size kim söylemişse kaynağınız sizi yanıltmış. Böyle bir görüşme olmadı’ dedi. Ona dedim ki, ‘Ben bunu öyle sıradan birinden duymadım. Net bilgi aldım, öyle bir dedikodu falan değil’. Sonra bana anlatmaya başladı, işin rengi o andan itibaren değişti. Anladığım kadarıyla ‘ görüşme doğru, ama bu açıdan değerlendir’ diyordu. Yani yalanlamaya çalışırken bana görüşmenin içeriğini anlatıyordu”.

 GÜL VE ARKADAŞLARI RAHATSIZ

 “Öyle şeyler anlattı ki bana olayı bütün çıplaklığıyla koymuş oldu. Abdullah Gül hiçbir surette Tayyip Erdoğan’la işbirliği yapmaz. Yapmayacak diye anlatmıyor. ‘Yapacağını da zannetmiyorum’ diyor. Abdullah Gül’e yakın olan arkadaşımın dediğine göre ülkedeki gidişattan, durumdan oldukça rahatsızlar. Ülkenin gittiği noktayı görüyorlar ve bunun durdurulması gerektiğini söylüyorlar. Abdullah Gül’ün Tayyip Erdoğan’a olumlu bir yanıt vermesi şu an için mümkün değil”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.