Yeni ses kaydı açıklayacağım

SİYASET 10.09.2021 - 22:14, Güncelleme: 10.09.2021 - 22:15
 

Yeni ses kaydı açıklayacağım

Yeni ses kayıtları ifşa edeceğini söyleyen Peker, “Önceleri gaza geldim, söylediğim hiçbir şey değer görmedi. Mahkeme başkanlarının milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz” dedi.

HABERİMİZVAR – Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, sosyal medya hesabından yargı bürokrasisi içindeki yeni karanlık ilişkileri deşifre edeceğinin sinyalini verdi. Türkiye’nin gündemine oturan videoları Youtube’da yayınlamaya başlayarak devlet içindeki siyaset, bürokrasi ve mafya arasındaki ilişkiler ağına mercek tutan Peker, “Tüm insanlar tatildeyken sizin gazınıza geldim, planımın dışına çıkıp o kadar önemli dosyaları paylaştım. Hiçbiri hak ettiği değeri görmedi. Mezardan babam çıksa artık onun da gazına gelmem” dedi.   HEDEFE ULAŞMAK İÇİN PAYLAŞACAĞIM   Peker şu ifadeleri kullandı: “Ben neyi ne zaman yayınlayacağımı biliyorum. Ancak toplumumuz bu ses kayıtlarını dinlemeye, Whatsapp yazışmalarını okumaya hazır mı, bunu gerçekten bilmiyorum. Sizler Türkiye’nin en önemli davalarına mahkemeler karar veriyor diye biliyorsunuz ya, mahkeme başkanlarının sözcü milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz. Şu an değil, çünkü bunları sizi eğlendirmek için paylaşmayacağım. Hedefe ulaşacağım”. (Haber Merkezi)
Yeni ses kayıtları ifşa edeceğini söyleyen Peker, “Önceleri gaza geldim, söylediğim hiçbir şey değer görmedi. Mahkeme başkanlarının milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz” dedi.

HABERİMİZVAR – Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, sosyal medya hesabından yargı bürokrasisi içindeki yeni karanlık ilişkileri deşifre edeceğinin sinyalini verdi. Türkiye’nin gündemine oturan videoları Youtube’da yayınlamaya başlayarak devlet içindeki siyaset, bürokrasi ve mafya arasındaki ilişkiler ağına mercek tutan Peker, “Tüm insanlar tatildeyken sizin gazınıza geldim, planımın dışına çıkıp o kadar önemli dosyaları paylaştım. Hiçbiri hak ettiği değeri görmedi. Mezardan babam çıksa artık onun da gazına gelmem” dedi.

 

HEDEFE ULAŞMAK İÇİN PAYLAŞACAĞIM

 

Peker şu ifadeleri kullandı: “Ben neyi ne zaman yayınlayacağımı biliyorum. Ancak toplumumuz bu ses kayıtlarını dinlemeye, Whatsapp yazışmalarını okumaya hazır mı, bunu gerçekten bilmiyorum. Sizler Türkiye’nin en önemli davalarına mahkemeler karar veriyor diye biliyorsunuz ya, mahkeme başkanlarının sözcü milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ses kayıtlarını dinleyince kararların kimin isteğiyle çıktığını öğreneceksiniz. Şu an değil, çünkü bunları sizi eğlendirmek için paylaşmayacağım. Hedefe ulaşacağım”. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.