Erdoğan Rabia’dan vazgeçti

SİYASET 10.09.2021 - 22:55, Güncelleme: 10.09.2021 - 22:55
 

Erdoğan Rabia’dan vazgeçti

Erdoğan’ın “r4bia” sembolü, Mısır’la normalleşme görüşmelerinin ardından çizik yedi. İşareti yaparken daha önce 4 madde olarak kullandığı sözleri üç maddeye düşüren Erdoğan, “rabia” ifadesini ise kullanmayarak “yemini yapalım” dedi.

HABERİMİZVAR – Türkiye ve Mısır arasında, Müslüman Kardeşler mensubu Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi iktidarına son veren 2013’teki askeri darbe ardından kesilen diplomatik ilişkilerin yeniden geliştirilmesi yönünde görüşmeler sürüyor. Mısır’la yeni döneme hazırlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hemen her mitingde kullandığı “Rabia” sembolünden vazgeçti. Erdoğan, daha önce “Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan” olarak tekrar ettirdiği sözleri bu kez “tek vatan” olmadan üç maddeli biçimde kullandı.   ‘RABİA’ YERİNE, ‘YEMİNİMİZİ YAPALIM’   AKP Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, daha önce her miting ve toplantıda dediği gibi “Rabia’mızı yapalım” yerine, bu kez “Yemini yapalım” diyerek kendisini dinleyenlere söylediklerini tekrar etme çağrısı yaptı. Erdoğan, daha önce “Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan” olarak ifade ettiği sözleri bu kez “Tek vatan” olmadan üç maddeye düşürerek, “Tek devlet, tek bayrak, tek millet” biçiminde ifade etti. (Haber Merkezi)  
Erdoğan’ın “r4bia” sembolü, Mısır’la normalleşme görüşmelerinin ardından çizik yedi. İşareti yaparken daha önce 4 madde olarak kullandığı sözleri üç maddeye düşüren Erdoğan, “rabia” ifadesini ise kullanmayarak “yemini yapalım” dedi.

HABERİMİZVAR – Türkiye ve Mısır arasında, Müslüman Kardeşler mensubu Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi iktidarına son veren 2013’teki askeri darbe ardından kesilen diplomatik ilişkilerin yeniden geliştirilmesi yönünde görüşmeler sürüyor. Mısır’la yeni döneme hazırlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hemen her mitingde kullandığı “Rabia” sembolünden vazgeçti. Erdoğan, daha önce “Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan” olarak tekrar ettirdiği sözleri bu kez “tek vatan” olmadan üç maddeli biçimde kullandı.

 

‘RABİA’ YERİNE, ‘YEMİNİMİZİ YAPALIM’

 

AKP Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, daha önce her miting ve toplantıda dediği gibi “Rabia’mızı yapalım” yerine, bu kez “Yemini yapalım” diyerek kendisini dinleyenlere söylediklerini tekrar etme çağrısı yaptı. Erdoğan, daha önce “Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan” olarak ifade ettiği sözleri bu kez “Tek vatan” olmadan üç maddeye düşürerek, “Tek devlet, tek bayrak, tek millet” biçiminde ifade etti. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.