Baro genel kurula hazır

GÜNDEM 11.09.2021 - 13:35, Güncelleme: 11.09.2021 - 13:35
 

Baro genel kurula hazır

Antalya Barosu bugün olağanüstü genel kurula gidileceğini duyurdu. Fakat ilan edilen ilk tarihte yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurul bir hafta sonraya erteleniyor. Bu geleneğe göre baro seçimleri 18-19 Eylül’de Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde yapılacak.

haberimizvar.net – Pandemi önlemleri gerekçe gösterilerek uzun süre yaptırılmayan Antalya Barosu’nun genel kurulu nihayet gerçekleşecek. Antalya avukatları 18-19 Eylül 2021 tarihlerinde Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde sandık başına gidecek. Antalya Barosu olağanüstü genel kurul toplantısı ve seçimleri için hazırlıklar sürdüğünü duyuran Baro Başkanı Polat Balkan, başkan adayları Hüseyin Geçilmez, Makbule Tanış ve Mehmet Kaya ile birlikte kongrenin yapılacağı salonu inceledi.  BELİRLENEN İLK TARİH BUGÜN Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ve seçimleri için açıklanan ilk tarih 11-12 Eylül oldu. Antalya Barosu’nda gelenek olduğu üzere ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurul bir sonraki haftaya erteleniyor. Bugün yapılacağı duyurulan genel kurul da 18-19 Eylül’e ertelenecek. Genel kurulla ilgili bilgileri sosyal medya hesabından paylaşan Baro Başkanı Balkan, “Avukatlık Kanunu ve demokrasi gereği genel kurul ve seçimlere katılarak iradenizi sandığa yansıtmanız gerekli ve önemlidir. Yaşa, var ol Antalya Barosu” dedi.  
Antalya Barosu bugün olağanüstü genel kurula gidileceğini duyurdu. Fakat ilan edilen ilk tarihte yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurul bir hafta sonraya erteleniyor. Bu geleneğe göre baro seçimleri 18-19 Eylül’de Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde yapılacak.

haberimizvar.net – Pandemi önlemleri gerekçe gösterilerek uzun süre yaptırılmayan Antalya Barosu’nun genel kurulu nihayet gerçekleşecek. Antalya avukatları 18-19 Eylül 2021 tarihlerinde Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde sandık başına gidecek. Antalya Barosu olağanüstü genel kurul toplantısı ve seçimleri için hazırlıklar sürdüğünü duyuran Baro Başkanı Polat Balkan, başkan adayları Hüseyin Geçilmez, Makbule Tanış ve Mehmet Kaya ile birlikte kongrenin yapılacağı salonu inceledi. 

BELİRLENEN İLK TARİH BUGÜN

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ve seçimleri için açıklanan ilk tarih 11-12 Eylül oldu. Antalya Barosu’nda gelenek olduğu üzere ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurul bir sonraki haftaya erteleniyor. Bugün yapılacağı duyurulan genel kurul da 18-19 Eylül’e ertelenecek. Genel kurulla ilgili bilgileri sosyal medya hesabından paylaşan Baro Başkanı Balkan, “Avukatlık Kanunu ve demokrasi gereği genel kurul ve seçimlere katılarak iradenizi sandığa yansıtmanız gerekli ve önemlidir. Yaşa, var ol Antalya Barosu” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.