Aydın içini döktü

SİYASET 13.09.2021 - 14:53, Güncelleme: 13.09.2021 - 14:53
 

Aydın içini döktü

Hamile eşi koronavirüse yakalanan İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın 14 günlük karantina sürecinde yaşadığı olumsuzları anlattı. Aydın, “İhtiyacınız var mı diye sormayan polis, ceza kesmek için evimize geldi” dedi

HABERİMİZVAR-Hamile eşi koronavirüse yakalanan İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın 14 günlük karantina sürecinde yaşadığı olumsuzları anlattı. Aydın, “İhtiyacınız var mı diye sormayan polis, ceza kesmek için evimize geldi” dedi. Aydın kendisinin ve eşinin yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kulaktan dolma bilgilerle aşıya direnmek hem sizleri hem de sevdiklerinizi riske atmaktan öteye değil. Hastanelerde yoğun bakımda yatanların %99 varsayımla aşılı olmayanlar. Bu bile bizlere bir kanıttır ki bu illetten hep beraber dikkat edersek kurtulacağız. Dolayısıyla aşı olalım, Maske, Mesafe ve hijyene dikkat edelim. POLİS CEZA UYGULAYACAKTI  İkinci mesele ise 30 Ağustos’ta Filyasyon ekibi eşimi arayarak testinin pozitif olduğunu söylemiş, eşim ise temas ettiği ne kadar kişi varsa vebal almamak için  kendilerine bildirmiştir. Malum hamilelikten dolayı ilaç da veremedikleri için bitkisel beslenmesini, ateş ve nefes darlığında riskin artacağını söylemişlerdir. Karantinamızın 2 veya 3. gününde Öğretmenevleri/Konyaaltı’nda bulunan evimizin kapısına dayanan polisle irkildik. Polis memuru beyefendi “Ankara/Çankaya’da olduğunuzun bilgisi geldi” diyerek adreste olup olmadığımızı kontrole gelmişti, eğer yoksak cezai işlem uygulayacaktı. ( Kişi başı 3,469,00 ) DEVLET ARAYIP SORMADI  Şimdi ben Ahmet Aydın olarak 1000 yıllık Antalya’lı, işadamı ve bir siyasi olarak eşimizin dostumuzun Allah eksikliğini göstermesin ki bir gün bile bir şeye ihtiyaç duymadan 14 günü çok şükür geçirdik. Sadece Antalya ve ilçeleri değil, Isparta’sından Adana’sına Kahraman Maraş’ından Kayseri’sine kadar her gün evime gelen paketler, çorbalar, yemekler meyveler vs. vs. ben eksiklik değil fazlalık hissettim ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir. Karantinaya girdiğimiz günden itibaren herhangi bir devlet kurumundan herhangi bir görevli bir ihtiyacınız var mı ? diye sormadı ama kapıma ceza yazmak için gelen polis oldu. BİZE KİM YARDIM EDECEKTİ  Ben 38 Yaşındayım bu ülkede Mali Müşavirlik yapmakta Devletime vergi ödetmekte ve vergi ödemekteyim. (Sgk/Bağ-Kur/Geçici Vergi/Stopaj/Gelir Vergisi vs vs) Vatani görevimi de bugün yol geçen hanı olan o Suriye sınırında yapmıştım. Devlet tabiî ki de ebed müddet, şayet benim bu yaşıma kadar Devletime 14 gün ihtiyacım olduğunda Devletim benim yanımda yoksa bu Hükümet’in, Devleti yönetenlerin eksiğidir. Ben Trakya’dan, Diyarbakır’dan veya Tunceli’den bugün Antalya’ya gelmiş bir vatandaş olsaydım kim bana ekmek getirirdi ? kim ev ihtiyacımızı karşılardı ? Koskoca bir soru işaretinden ibaret bu sorularım. Sosyal Devlet olmamızın gerekliliği bu değil, olmamalı. Bu Devlet’in Valileri, Kaymakamları veya Belediye Başkanları eğer tahmini nüfusun %2’sine tekabül eden vatandaşı’nın evine ekmek, aş ulaştıramıyorsa neden varlar ki ? huzuru mahşerde aldıkları maaşın vebalinden korksunlar”  
Hamile eşi koronavirüse yakalanan İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın 14 günlük karantina sürecinde yaşadığı olumsuzları anlattı. Aydın, “İhtiyacınız var mı diye sormayan polis, ceza kesmek için evimize geldi” dedi

HABERİMİZVAR-Hamile eşi koronavirüse yakalanan İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın 14 günlük karantina sürecinde yaşadığı olumsuzları anlattı. Aydın, “İhtiyacınız var mı diye sormayan polis, ceza kesmek için evimize geldi” dedi. Aydın kendisinin ve eşinin yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kulaktan dolma bilgilerle aşıya direnmek hem sizleri hem de sevdiklerinizi riske atmaktan öteye değil. Hastanelerde yoğun bakımda yatanların %99 varsayımla aşılı olmayanlar. Bu bile bizlere bir kanıttır ki bu illetten hep beraber dikkat edersek kurtulacağız. Dolayısıyla aşı olalım, Maske, Mesafe ve hijyene dikkat edelim.

POLİS CEZA UYGULAYACAKTI

 İkinci mesele ise 30 Ağustos’ta Filyasyon ekibi eşimi arayarak testinin pozitif olduğunu söylemiş, eşim ise temas ettiği ne kadar kişi varsa vebal almamak için  kendilerine bildirmiştir. Malum hamilelikten dolayı ilaç da veremedikleri için bitkisel beslenmesini, ateş ve nefes darlığında riskin artacağını söylemişlerdir. Karantinamızın 2 veya 3. gününde Öğretmenevleri/Konyaaltı’nda bulunan evimizin kapısına dayanan polisle irkildik. Polis memuru beyefendi “Ankara/Çankaya’da olduğunuzun bilgisi geldi” diyerek adreste olup olmadığımızı kontrole gelmişti, eğer yoksak cezai işlem uygulayacaktı. ( Kişi başı 3,469,00 )

DEVLET ARAYIP SORMADI

 Şimdi ben Ahmet Aydın olarak 1000 yıllık Antalya’lı, işadamı ve bir siyasi olarak eşimizin dostumuzun Allah eksikliğini göstermesin ki bir gün bile bir şeye ihtiyaç duymadan 14 günü çok şükür geçirdik. Sadece Antalya ve ilçeleri değil, Isparta’sından Adana’sına Kahraman Maraş’ından Kayseri’sine kadar her gün evime gelen paketler, çorbalar, yemekler meyveler vs. vs. ben eksiklik değil fazlalık hissettim ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir. Karantinaya girdiğimiz günden itibaren herhangi bir devlet kurumundan herhangi bir görevli bir ihtiyacınız var mı ? diye sormadı ama kapıma ceza yazmak için gelen polis oldu.

BİZE KİM YARDIM EDECEKTİ

 Ben 38 Yaşındayım bu ülkede Mali Müşavirlik yapmakta Devletime vergi ödetmekte ve vergi ödemekteyim. (Sgk/Bağ-Kur/Geçici Vergi/Stopaj/Gelir Vergisi vs vs) Vatani görevimi de bugün yol geçen hanı olan o Suriye sınırında yapmıştım. Devlet tabiî ki de ebed müddet, şayet benim bu yaşıma kadar Devletime 14 gün ihtiyacım olduğunda Devletim benim yanımda yoksa bu Hükümet’in, Devleti yönetenlerin eksiğidir. Ben Trakya’dan, Diyarbakır’dan veya Tunceli’den bugün Antalya’ya gelmiş bir vatandaş olsaydım kim bana ekmek getirirdi ? kim ev ihtiyacımızı karşılardı ? Koskoca bir soru işaretinden ibaret bu sorularım. Sosyal Devlet olmamızın gerekliliği bu değil, olmamalı. Bu Devlet’in Valileri, Kaymakamları veya Belediye Başkanları eğer tahmini nüfusun %2’sine tekabül eden vatandaşı’nın evine ekmek, aş ulaştıramıyorsa neden varlar ki ? huzuru mahşerde aldıkları maaşın vebalinden korksunlar”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.