İki derste buzda kaymayı öğrenecekler

GÜNDEM 19.09.2021 - 12:53, Güncelleme: 19.09.2021 - 12:53
 

İki derste buzda kaymayı öğrenecekler

Muratpaşa Belediyesi 6-12 yaş arası çocuklara iki derste buzda kaymayı öğretiyor. Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın tek doğal buz pistinde gerçekleşecek eğitimler, 22 Eylül'de başlıyor.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi'nin, aynı zamanda Türkiye'nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam hareketi olan 'Sağlıklı Muratpaşa' projesinin en önemli organizasyonların spor okullarında sonbahar dönemi başlıyor. Çocuk ve gençlere yönelik 14, yetişkinler için 7 branşta açılacak sonbahar dönemi spor okulunda kurslar, aralarında statlar, spor tesisleri ve parkların bulunduğu 32 noktada gerçekleştirilecek.  Ücretsiz kurslar için kayıtlar, 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi ve spor.muratpasa-bld.gov.tr internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Sonbahar dönemi spor okullarında, çocuk ve gençlere yönelik futbol, tenis, basketbol, güreş, satranç gibi kursların yanı sıra buz pateni kursu da açılacak.  Buz pateni kursları, Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın tek doğal pistine sahip Dağ Yakası Buz Pisti'nde gerçekleştirilecek. 6-12 yaş arasının kabul edileceği ücretsiz kurslarda, çocuklar 2 günde 2 saat dersle buzun üstünde dengede durup kayarak hareket etmeyi öğrenecek. 22 Eylül'de başlayacak buz pateni kursları, ikişer günlük dönemler halinde devam edecek. Tam 32 dönem gerçekleştirilecek kurs, 16 Ocak 2022'de sona erecek. Buz pateni kursu için kayıtlar sadece internet sitesi üzerinden yaptırılabilecek.
Muratpaşa Belediyesi 6-12 yaş arası çocuklara iki derste buzda kaymayı öğretiyor. Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın tek doğal buz pistinde gerçekleşecek eğitimler, 22 Eylül'de başlıyor.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi'nin, aynı zamanda Türkiye'nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam hareketi olan 'Sağlıklı Muratpaşa' projesinin en önemli organizasyonların spor okullarında sonbahar dönemi başlıyor. Çocuk ve gençlere yönelik 14, yetişkinler için 7 branşta açılacak sonbahar dönemi spor okulunda kurslar, aralarında statlar, spor tesisleri ve parkların bulunduğu 32 noktada gerçekleştirilecek.

 Ücretsiz kurslar için kayıtlar, 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi ve spor.muratpasa-bld.gov.tr internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Sonbahar dönemi spor okullarında, çocuk ve gençlere yönelik futbol, tenis, basketbol, güreş, satranç gibi kursların yanı sıra buz pateni kursu da açılacak.

 Buz pateni kursları, Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın tek doğal pistine sahip Dağ Yakası Buz Pisti'nde gerçekleştirilecek. 6-12 yaş arasının kabul edileceği ücretsiz kurslarda, çocuklar 2 günde 2 saat dersle buzun üstünde dengede durup kayarak hareket etmeyi öğrenecek. 22 Eylül'de başlayacak buz pateni kursları, ikişer günlük dönemler halinde devam edecek. Tam 32 dönem gerçekleştirilecek kurs, 16 Ocak 2022'de sona erecek. Buz pateni kursu için kayıtlar sadece internet sitesi üzerinden yaptırılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.