Konyaaltı Oda Orkestrası'ndan sürpriz

KÜLTÜR 20.09.2021 - 19:38, Güncelleme: 20.09.2021 - 19:38
 

Konyaaltı Oda Orkestrası'ndan sürpriz

KONYAALTI Belediyesi Oda Orkestrası müzisyenlerinin HayatPark'ta gerçekleştirdiği 'flash mob' etkinliği ile bir anda müzisyenleri gören vatandaşlar etkinliği ilgiyle izledi.

HABERİMİZVAR-Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde eğitim gören kursiyerlerden oluşan Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası, HayatPark'ta flash mob etkinliği gerçekleştirdi. HayatPark yerleşkesinde bulunan kafelerde ve çim alanlarda oturan vatandaşların arasından enstrümanlarını çalarak ilerleyen müzisyenler, parkın ortasında bir araya geldi. Solistin söylediği 'Memleketim' şarkıya müzisyenler enstrümanlarıyla destek verdi. Şaşkınlıkla müzisyenleri izleyen vatandaşlar, ellerinde telefonlarla müzisyenlerin fotoğraf ve videolarını çekerken, bir yandan da şarkıya eşlik etti. Oda Orkestrası'nın flash mob etkinliği izleyenlerden büyük alkış aldı.   HER AN KARŞINIZA ÇIKABİLİRLER   Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Oda Orkestrası'nın, ilçenin farklı noktalarında müzik etkinlikleri yapacağını söyledi. Başkan Esen, "Oda Orkestramız ilk çalışmasını Konyaaltı Kent Meydanı'nda gerçekleştirmiş ve vatandaşlarımızın çok ilgisini çekmişti. İkinci etkinliklerini yine Konyaaltı sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği HayatPark'ta gerçekleştirdi ve yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Orkestramız zaman zaman bu gibi etkinlikler yapacak. Konyaaltı'nın kalabalık noktalarında kimsenin beklemediği zamanlarda müzisyenlerimiz bir anda karşınıza çıkabilir" dedi.  
KONYAALTI Belediyesi Oda Orkestrası müzisyenlerinin HayatPark'ta gerçekleştirdiği 'flash mob' etkinliği ile bir anda müzisyenleri gören vatandaşlar etkinliği ilgiyle izledi.

HABERİMİZVAR-Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde eğitim gören kursiyerlerden oluşan Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası, HayatPark'ta flash mob etkinliği gerçekleştirdi. HayatPark yerleşkesinde bulunan kafelerde ve çim alanlarda oturan vatandaşların arasından enstrümanlarını çalarak ilerleyen müzisyenler, parkın ortasında bir araya geldi. Solistin söylediği 'Memleketim' şarkıya müzisyenler enstrümanlarıyla destek verdi. Şaşkınlıkla müzisyenleri izleyen vatandaşlar, ellerinde telefonlarla müzisyenlerin fotoğraf ve videolarını çekerken, bir yandan da şarkıya eşlik etti. Oda Orkestrası'nın flash mob etkinliği izleyenlerden büyük alkış aldı.

 

HER AN KARŞINIZA ÇIKABİLİRLER

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Oda Orkestrası'nın, ilçenin farklı noktalarında müzik etkinlikleri yapacağını söyledi. Başkan Esen, "Oda Orkestramız ilk çalışmasını Konyaaltı Kent Meydanı'nda gerçekleştirmiş ve vatandaşlarımızın çok ilgisini çekmişti. İkinci etkinliklerini yine Konyaaltı sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği HayatPark'ta gerçekleştirdi ve yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Orkestramız zaman zaman bu gibi etkinlikler yapacak. Konyaaltı'nın kalabalık noktalarında kimsenin beklemediği zamanlarda müzisyenlerimiz bir anda karşınıza çıkabilir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.