Kılıçdaroğlu’ndan mesaj: Geliyor gelmekte olan

GÜNDEM 03.10.2021 - 18:52, Güncelleme: 03.10.2021 - 18:52
 

Kılıçdaroğlu’ndan mesaj: Geliyor gelmekte olan

Abant kampının sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Geliyor gelmekte olan” dedi.

haberimizvar.net-  Bolu Abant’ta yapılan CHP TBMM Grubu 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi. Kampta bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abant Gölü çevresinde milletvekilleri ile birlikte sabah yürüyüşü yaptı. Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin cuma akşamı aileleriyle birlikte giriş yaptığı TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na dün öğleden sonra katıldı. Bu sabah 07.00’de Abant Gölü etrafında yürüyüşe çıkan Kılıçdaroğlu, 7 kilometrelik parkuru 67 dakikada tamamladı. Yanındaki az sayıdaki milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısını yürüyüş temposuyla zorlayan Kılıçdaroğlu, göl kenarında karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. CHP lideri de foto muhabirlerinin makinesini alarak birkaç kare doğa fotoğrafı çekti.  BALIKÇIYLA AYAKÜSTÜ SOHBET  Sazan yakalayan bir balıkçıyla sohbet eden Kılıçdaroğlu, “Hazine gibi saklamışsın vallahi, bayağı büyük” dedi. Balıkçı, balığı kendisine hediye etmek istedi, ancak Kılıçdaroğlu “Hayır sağ ol, rastgele” diyerek teşekkür etti. Yürüyüş sırasında kendisine yöneltilen “yorgunluk var mı” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Yorgunluk değil güzellik var. Arkadaşlarla beraber yürüyoruz. Doğa oldukça güzel, yol güzel. Dün de milletvekillerimizle aileleriyle beraber güzel bir toplantımız oldu. Kampın yoğunluğunun olması gerekir zaten, bilgi olarak, birikim olarak, deneyim olarak arkadaşlar görüşlerini aktarıyor, özellikle kapalı toplantılarda.”  YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR  CHP lideri kampın sona ermesinin ardından, Twitter hesabından yürüyüşüne ilişkin fotoğraflar paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Çok işimiz var, telafi edeceğimiz çok hasar var. Halkımızla yürüyecek çok yolumuz var. Enerjimiz yerinde #GeliyorGelmekteOlan” diye yazdı.  
Abant kampının sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Geliyor gelmekte olan” dedi.

haberimizvar.net-  Bolu Abant’ta yapılan CHP TBMM Grubu 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi. Kampta bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abant Gölü çevresinde milletvekilleri ile birlikte sabah yürüyüşü yaptı. Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin cuma akşamı aileleriyle birlikte giriş yaptığı TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na dün öğleden sonra katıldı. Bu sabah 07.00’de Abant Gölü etrafında yürüyüşe çıkan Kılıçdaroğlu, 7 kilometrelik parkuru 67 dakikada tamamladı. Yanındaki az sayıdaki milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısını yürüyüş temposuyla zorlayan Kılıçdaroğlu, göl kenarında karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. CHP lideri de foto muhabirlerinin makinesini alarak birkaç kare doğa fotoğrafı çekti.

 BALIKÇIYLA AYAKÜSTÜ SOHBET

 Sazan yakalayan bir balıkçıyla sohbet eden Kılıçdaroğlu, “Hazine gibi saklamışsın vallahi, bayağı büyük” dedi. Balıkçı, balığı kendisine hediye etmek istedi, ancak Kılıçdaroğlu “Hayır sağ ol, rastgele” diyerek teşekkür etti. Yürüyüş sırasında kendisine yöneltilen “yorgunluk var mı” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Yorgunluk değil güzellik var. Arkadaşlarla beraber yürüyoruz. Doğa oldukça güzel, yol güzel. Dün de milletvekillerimizle aileleriyle beraber güzel bir toplantımız oldu. Kampın yoğunluğunun olması gerekir zaten, bilgi olarak, birikim olarak, deneyim olarak arkadaşlar görüşlerini aktarıyor, özellikle kapalı toplantılarda.”

 YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR

  CHP lideri kampın sona ermesinin ardından, Twitter hesabından yürüyüşüne ilişkin fotoğraflar paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Çok işimiz var, telafi edeceğimiz çok hasar var. Halkımızla yürüyecek çok yolumuz var. Enerjimiz yerinde #GeliyorGelmekteOlan” diye yazdı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.