Lara Birlik piknik alanı yenilendi

YEREL 04.10.2021 - 17:14, Güncelleme: 04.10.2021 - 17:14
 

Lara Birlik piknik alanı yenilendi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Lara Birlik Halk Plajı'nın piknik alanında yenileme çalışması yaptı. Pergoleli oturma alanları oluşturulup, mangal üniteleri yenilenirken, fiber tekneler için denize indirme rampası da oluşturuldu.

Büyükşehir Belediyesi, Antalyalıların deniz, piknik ve mangal keyfini aynı anda yaşadığı Lara Birlik Halk Plajı'nın daha konforlu hizmet verebilmesi için yenileme ve bakım çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Dairesi Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri piknik alanındaki eskiyen 59 mangal ünitesini yenilerken, 161 mangal ünitesinin de bakımını gerçekleştirdi. TEKNELER İÇİN İNDİRME RAMPASI Günübirlik ziyaretçiler için pergoleli modern oturma alanları oluşturuldu. Lara Birlik Alanı'na yeni yürüyüş yolları kazandırıldı, yaya kaldırımları düzenlendi. Alandaki tuvalet ve lavabolar da yenilendi. Büyükşehir ekiplerinin alanda peyzaj ve çevre düzenleme çalışması da devam ediyor. Lara Birlik Alanı'na amatör fiber balıkçı tekneler için indirme rampası yeri de oluşturdu.  
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Lara Birlik Halk Plajı'nın piknik alanında yenileme çalışması yaptı. Pergoleli oturma alanları oluşturulup, mangal üniteleri yenilenirken, fiber tekneler için denize indirme rampası da oluşturuldu.

Büyükşehir Belediyesi, Antalyalıların deniz, piknik ve mangal keyfini aynı anda yaşadığı Lara Birlik " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Lara Birlik Halk Plajı'nın daha konforlu hizmet verebilmesi için yenileme ve bakım çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Dairesi Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri piknik alanındaki eskiyen 59 mangal ünitesini yenilerken, 161 mangal ünitesinin de bakımını gerçekleştirdi.

TEKNELER İÇİN İNDİRME RAMPASI

Günübirlik ziyaretçiler için pergoleli modern oturma alanları oluşturuldu. Lara Birlik " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Lara Birlik Alanı'na yeni yürüyüş yolları kazandırıldı, yaya kaldırımları düzenlendi. Alandaki tuvalet ve lavabolar da yenilendi. Büyükşehir ekiplerinin alanda peyzaj ve çevre düzenleme çalışması da devam ediyor. Lara Birlik " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Lara Birlik Alanı'na amatör fiber balıkçı tekneler için indirme rampası yeri de oluşturdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.