Baro’dan ödeme talebi

GÜNDEM 11.10.2021 - 13:33, Güncelleme: 11.10.2021 - 13:33
 

Baro’dan ödeme talebi

Antalya Baro Başkanı Hüseyin Geçilmez, CMK, arabuluculuk, uzlaştırma, beraat vekalet ücretleri vb alacakların ödenmesi için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi

haberimizvar.net- Antalya Baro Başkanı Hüseyin Geçilmez, CMK, arabuluculuk, uzlaştırma, beraat vekalet ücretleri vb alacakların ödenmesi için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi. Geçilmez, “Göreve başladıktan sonra yaptığımız görüşmelerde; aylardır ödenmeyen CMK, arabuluculuk, uzlaştırma, beraat vekalet ücretleri vb alacakların ivedilikle ödenmesi talep edilmiştir. Avukatların angarya koşullarında icra ettiği CMK hizmeti karşılığında, avukatlık ücretlerini yaklaşık altı aydır alamaması kabul edilemez. Her nedense ödenek yokluğu mazereti bir tek biz avukatlara yöneltiliyor. Hiçbir mazeret kabul etmeksizin, haksızlığın giderilmesini ve meslektaşlarımızın alacaklarının acilen ödenmesini talep ederken, konunun takipçisi olacağımızı bilgilerinize sunarız” dedi.
Antalya Baro Başkanı Hüseyin Geçilmez, CMK, arabuluculuk, uzlaştırma, beraat vekalet ücretleri vb alacakların ödenmesi için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi

haberimizvar.net-  Antalya Baro Başkanı Hüseyin Geçilmez, CMK, arabuluculuk, uzlaştırma, beraat vekalet ücretleri vb alacakların ödenmesi için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi. Geçilmez, “Göreve başladıktan sonra yaptığımız görüşmelerde; aylardır ödenmeyen CMK, arabuluculuk, uzlaştırma, beraat vekalet ücretleri vb alacakların ivedilikle ödenmesi talep edilmiştir. Avukatların angarya koşullarında icra ettiği CMK hizmeti karşılığında, avukatlık ücretlerini yaklaşık altı aydır alamaması kabul edilemez. Her nedense ödenek yokluğu mazereti bir tek biz avukatlara yöneltiliyor. Hiçbir mazeret kabul etmeksizin, haksızlığın giderilmesini ve meslektaşlarımızın alacaklarının acilen ödenmesini talep ederken, konunun takipçisi olacağımızı bilgilerinize sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.