Balık pazarı yılbaşına yetişecek

YEREL 13.10.2021 - 13:07, Güncelleme: 13.10.2021 - 13:07
 

Balık pazarı yılbaşına yetişecek

Başkan Hakan Tütüncü, Antalya'nın Akdeniz şehri unvanına yaraşır bir yatırım olarak nitelendirdiği Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı'nı, yılbaşında hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi'nin, şehrin merkezi bir noktasına kazandırdığı Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı'nın inşasında sona gelindi. Balıksırtı mimarisiyle dikkat çeken, balık tüketimini ve sağlıklı beslenmeyi artırmayı hedefleyen bir yatırım olan balık pazarının ince imalatları hızla tamamlanıyor.   Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fabrikalar Mahallesi'nde 12 bin 500 metrekarelik belediye hizmet alanına inşa edilen pazarın şantiyesinde incelemelerde bulundu. Bürokratlarıyla şantiye alanını gezen Başkan Tütüncü, pazarın inşasını dikkatli bir şekilde inceledi.  İncelemenin ardından açıklama yapan Başkan Tütüncü, Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı'nın, Kepez Belediyesi'nin iftihar projelerinden biri olduğunu söyledi. Tütüncü, Antalya'nın ilk defa bir balık pazarına kavuştuğunu vurgulayarak, “Pazarımızda, balık restoranları, balık satıcıları ve organik pazar, sebze ve meyve satan esnafımız, şarküteri esnafımız olacak. Tamamı ile 12 bin 500 metrekarelik alan üzerinde balık temalı son derece güzel bir pazar yükseliyor" dedi.  AKDENİZ ŞEHRİNE YARAŞIR BALIK PAZARI  Pazar projesinin, Antalya'ya iyi gelecek bir yatırım olduğunu kaydeden Tütüncü, “Antalya bir deniz şehri, Akdeniz şehri. Antalya, Akdeniz şehri unvanına yaraşır bir balık pazarına sahip olacak. Bu pazar, balık tüketimini, sağlıklı beslenmeyi de artıracak. Fabrikalar Mahallemizin kapalı semt pazar yeri ihtiyacı vardı. Mahalleli düzgün bir yerde haftada bir gün semt pazarı olmasını talep ediyordu. Mahalle sakinlerimize haftanın yedi günü çalışacak bir pazar armağan ediyoruz" dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, Antalya'nın Akdeniz şehri unvanına yaraşır bir yatırım olarak nitelendirdiği Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı'nı, yılbaşında hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi'nin, şehrin merkezi bir noktasına kazandırdığı Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı'nın inşasında sona gelindi. Balıksırtı mimarisiyle dikkat çeken, balık tüketimini ve sağlıklı beslenmeyi artırmayı hedefleyen bir yatırım olan balık pazarının ince imalatları hızla tamamlanıyor.

  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fabrikalar Mahallesi'nde 12 bin 500 metrekarelik belediye hizmet alanına inşa edilen pazarın şantiyesinde incelemelerde bulundu. Bürokratlarıyla şantiye alanını gezen Başkan Tütüncü, pazarın inşasını dikkatli bir şekilde inceledi.

 İncelemenin ardından açıklama yapan Başkan Tütüncü, Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı'nın, Kepez Belediyesi'nin iftihar projelerinden biri olduğunu söyledi. Tütüncü, Antalya'nın ilk defa bir balık pazarına kavuştuğunu vurgulayarak, “Pazarımızda, balık restoranları, balık satıcıları ve organik pazar, sebze ve meyve satan esnafımız, şarküteri esnafımız olacak. Tamamı ile 12 bin 500 metrekarelik alan üzerinde balık temalı son derece güzel bir pazar yükseliyor" dedi.

 AKDENİZ ŞEHRİNE YARAŞIR BALIK PAZARI

 Pazar projesinin, Antalya'ya iyi gelecek bir yatırım olduğunu kaydeden Tütüncü, “Antalya bir deniz şehri, Akdeniz şehri. Antalya, Akdeniz şehri unvanına yaraşır bir balık pazarına sahip olacak. Bu pazar, balık tüketimini, sağlıklı beslenmeyi de artıracak. Fabrikalar Mahallemizin kapalı semt pazar yeri ihtiyacı vardı. Mahalleli düzgün bir yerde haftada bir gün semt pazarı olmasını talep ediyordu. Mahalle sakinlerimize haftanın yedi günü çalışacak bir pazar armağan ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.