Salon piyano sesiyle çınladı

KÜLTÜR 17.10.2021 - 12:34, Güncelleme: 17.10.2021 - 12:34
 

Salon piyano sesiyle çınladı

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası(ADSO) müzikseverleri piyano konserinde buluşturdu.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü Şef Hakan Şensoy yönetti, akademisyen piyanist Kandemir Basmacıoğlu'da solist sanatçı olarak sahneye çıktı. Piyanist Kandemir Basmacıoğlu, piyanosuyla 19. yüzyılın en önemli piyanistlerinden birisi olan ve senfonik şiir tarzının yaratıcısı olarak da bilinen Macar asıllı dünyaca ünlü besteci Fransz Lizst'in 'No.1 Mi benol Major ' adlı piyano konçertosunu seslendirdi. Piyano severler keyifli bir akşam yaşatan sanatçı Kandemir Basmacıoğlu'na çiçekle teşekkür edildi, izleyicinin alkışı eşliğinde sahneden ayrıldı. 
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası(ADSO) müzikseverleri piyano konserinde buluşturdu.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü Şef Hakan Şensoy yönetti, akademisyen piyanist Kandemir Basmacıoğlu'da solist sanatçı olarak sahneye çıktı.


Piyanist Kandemir Basmacıoğlu, piyanosuyla 19. yüzyılın en önemli piyanistlerinden birisi olan ve senfonik şiir tarzının yaratıcısı olarak da bilinen Macar asıllı dünyaca ünlü besteci Fransz Lizst'in 'No.1 Mi benol Major ' adlı piyano konçertosunu seslendirdi.


Piyano severler keyifli bir akşam yaşatan sanatçı Kandemir Basmacıoğlu'na çiçekle teşekkür edildi, izleyicinin alkışı eşliğinde sahneden ayrıldı. 
ANTALYA DEVLET SENFONI ORKESTRASI(ADSO) MUZIKSEVERLERI PIYANO KONSERINDE BULUSTURDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.