500 BİN TL RÜŞVETİ KİM YEDİ?

GÜNDEM 20.10.2021 - 17:38, Güncelleme: 20.10.2021 - 17:41
 

500 BİN TL RÜŞVETİ KİM YEDİ?

Haberimizvar köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ortaya çıkardığı Serik’te yaşanan 500 bin TL’lik rüşvet skandalını bu kez CHP İl Başkanı Nuri Cengiz gündeme taşıdı

haberimizvar.net- CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla Serik’te yaşanan ve Haberimizvar.Net köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ortaya çıkardığı 500 bin liralık rüşvet skandalını gündeme getirmişti. Özkan’ın ardından dün de CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, 500 bin liralık rüşvetin akıbetini sordu.  AKP İL BAŞKANINA SESLENDİ AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a seslenen CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, “Ethem Taş, acaba İktidarın il başkanı olarak vatandaşın mutfağa ayırabildiği bütçeyi, kira bütçesini, faturalar için ne kadar ödemesi gerektiğini de merak edip sorguluyor mu? Doların neden her geçen gün rekor üstüne rekor kırdığını, ülkemizi ekonomik krizin ortasına sürükleyen nedenleri de merak ediyor mu? Kendisinin de yer aldığı bir toplantıda AKP’nin iki bakanı tarafından öne sürülen Serik’teki 500 bin lirayı kimin aldığını, 128 milyon doların nerede olduğunu, mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu, iktidarın il başkanı olarak merak edip sorguluyor mu” diye konuştu.
Haberimizvar köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ortaya çıkardığı Serik’te yaşanan 500 bin TL’lik rüşvet skandalını bu kez CHP İl Başkanı Nuri Cengiz gündeme taşıdı

haberimizvar.net- CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla Serik’te yaşanan ve Haberimizvar.Net köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ortaya çıkardığı 500 bin liralık rüşvet skandalını gündeme getirmişti. Özkan’ın ardından dün de CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, 500 bin liralık rüşvetin akıbetini sordu. 

AKP İL BAŞKANINA SESLENDİ
AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a seslenen CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, “Ethem Taş, acaba İktidarın il başkanı olarak vatandaşın mutfağa ayırabildiği bütçeyi, kira bütçesini, faturalar için ne kadar ödemesi gerektiğini de merak edip sorguluyor mu? Doların neden her geçen gün rekor üstüne rekor kırdığını, ülkemizi ekonomik krizin ortasına sürükleyen nedenleri de merak ediyor mu? Kendisinin de yer aldığı bir toplantıda AKP’nin iki bakanı tarafından öne sürülen Serik’teki 500 bin lirayı kimin aldığını, 128 milyon doların nerede olduğunu, mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu, iktidarın il başkanı olarak merak edip sorguluyor mu” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.