Sokak düğününde ateş açtılar

ASAYİŞ 27.10.2021 - 13:19, Güncelleme: 27.10.2021 - 13:19
 

Sokak düğününde ateş açtılar

Antalya'da sokak düğününde havaya ateş açılması sonrası bölgeye giden polis ekipleri ile davetliler arasında çıkan arbedenin ardından gözaltına alınan S.Y., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Havaya ateş ettiği ve polislere müdahalede bulunduğu belirtilen 2 kişi aranıyor.

haberimizvar.net- Olay, dün gece Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi 1123 Sokak’ta meydana geldi. Yapılan sokak düğününde davetlilerden bazıları pompalı tüfek ve tabancalarla havaya ateş açtı. Endişe yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Düğün alanına gelen ekipler, silahla ateş açtığı belirlenen şüphelilerden S.Y.'yi gözaltına almak istedi. Düğün sahibi ve diğer davetliler ise S.Y.'nin gözaltına alınmasını engellemeye çalıştı. Bu sırada polislerden kaçırılan S.Y., yakındaki bir binaya götürüldü. Davetliler, polis ekiplerinin üzerine taş ve bardak atmaya başladı. Kalabalığı yatıştırmakta güçlük çeken polis ekipleri, destek istedi. Kısa sürede düğünün yapıldığı alana çok sayıda yunus, sivil ve resmi polis ekipleri sevk edildi. Takviye ekibin gelmesi ile şüpheli S.Y. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekiplerinin düğünün yapıldığı sokak üzerinde yaptığı araştırmada içki şişeleri ile çok sayıda fişek kartuşu ve boş kovan bulundu. Olay sonrası düğün dağıldı. Gözaltına alınan S.Y. polis merkezindeki ifadesinin ardından bu sabah serbest bırakıldı. Havaya ateş açtığı ve polislere müdahale ettiği belirlenen 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Antalya'da sokak düğününde havaya ateş açılması sonrası bölgeye giden polis ekipleri ile davetliler arasında çıkan arbedenin ardından gözaltına alınan S.Y., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Havaya ateş ettiği ve polislere müdahalede bulunduğu belirtilen 2 kişi aranıyor.

haberimizvar.net- Olay, dün gece Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi 1123 Sokak’ta meydana geldi. Yapılan sokak düğününde davetlilerden bazıları pompalı tüfek ve tabancalarla havaya ateş açtı. Endişe yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Düğün alanına gelen ekipler, silahla ateş açtığı belirlenen şüphelilerden S.Y.'yi gözaltına almak istedi. Düğün sahibi ve diğer davetliler ise S.Y.'nin gözaltına alınmasını engellemeye çalıştı. Bu sırada polislerden kaçırılan S.Y., yakındaki bir binaya götürüldü. Davetliler, polis ekiplerinin üzerine taş ve bardak atmaya başladı. Kalabalığı yatıştırmakta güçlük çeken polis ekipleri, destek istedi. Kısa sürede düğünün yapıldığı alana çok sayıda yunus, sivil ve resmi polis ekipleri sevk edildi. Takviye ekibin gelmesi ile şüpheli S.Y. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekiplerinin düğünün yapıldığı sokak üzerinde yaptığı araştırmada içki şişeleri ile çok sayıda fişek kartuşu ve boş kovan bulundu. Olay sonrası düğün dağıldı.

Gözaltına alınan S.Y. polis merkezindeki ifadesinin ardından bu sabah serbest bırakıldı. Havaya ateş açtığı ve polislere müdahale ettiği belirlenen 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.