Antalya Turizm Fuarı sona erdi

TURİZM 01.11.2021 - 12:47, Güncelleme: 01.11.2021 - 12:47
 

Antalya Turizm Fuarı sona erdi

Antalya'da düzenlenen Antalya Turizm Fuarı sona erdi. ATF21, 9 bin 843 turizm profesyonelini ağırladı. 20 ülkeden 2 bin üst düzey acente yetkilisi Türk turizm profesyonelleri ile bir araya geldi.

haberimizvar.net- 27-28 Ekim'de ANFAŞ'ta gerçekleşen ATF21'e, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Rusya Federasyonu, Dağıstan Cumhuriyeti Turizm ve Halk Sanatları Bakanı Emin Merdanov, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, İsveç İstanbul Başkonsolosu Peter Ericson, Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Heyeti, Azerbaycan Otelciler Birliği, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kuk, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, Irak Büyükelçiliği, Rusya Büyükelçiliği, Ukrayna Seyahat Acenteleri Birliği ve STK başkanları katıldı. Fuarın bu yılki partner ülkesi ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. YERİNDE PAZARLAMA SUNDU Antalya Turizm Fuarı, 27- 28 Ekim tarihlerinde birebir iş görüşmeleri, workshopları, panelleri, fotoğraf yarışması, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Opera ve Bale Genel Müdürlüğü işbirliği ile yaptığı 4. Murat Sergisi ve Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Rusya ve Tacikistan, Ukrayna Almanya, Polonya, Kosova, Macaristan, Bulgaristan, Hollanda, İspanya, Letonya, Fransa, İngiltere, İran, Ürdün, Katar, Dubai, Lübnan, Bahreyn, Kuveyt, KKTC'den gelen 2 bin seyahat acentesi ve turizm profesyoneline yerinde pazarlama imkanı sundu. 'TÜRKİYE TURİZMİ İÇİN YEPYENİ BİR ESER' Fuarı düzenleyen Selçuk Meral, "Turizm için Antalya'ya kazandırdığımız fuarda, bu yıl kararlı ve kesintisiz çalışmamızın sonucunda dünya ve Türkiye turizmi için yepyeni bir eser yarattık. Antalya Turizm Fuarı'na olan inancımıza sektörden yeni paydaşların da katıldığını görmek bizleri motive ediyor" dedi.   GALA VE KAPANIŞ   Antalya Turizm Fuarı 5 yıldızlı bir otelde düzenlenen gala ile sona erdi. Lazer şovu ile başlayan galada sahne alan Efes Bandosu geceye renk kattı. Başka bir otelde gerçekleşen kapanış partisine ise dünyaca ünlü DJ Burak Yeter'in canlı performansı damga vurdu.
Antalya'da düzenlenen Antalya Turizm Fuarı sona erdi. ATF21, 9 bin 843 turizm profesyonelini ağırladı. 20 ülkeden 2 bin üst düzey acente yetkilisi Türk turizm profesyonelleri ile bir araya geldi.

haberimizvar.net- 27-28 Ekim'de ANFAŞ'ta gerçekleşen ATF21'e, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Rusya Federasyonu, Dağıstan Cumhuriyeti Turizm ve Halk Sanatları Bakanı Emin Merdanov, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, İsveç İstanbul Başkonsolosu Peter Ericson, Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Heyeti, Azerbaycan Otelciler Birliği, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kuk, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, Irak Büyükelçiliği, Rusya Büyükelçiliği, Ukrayna Seyahat Acenteleri Birliği ve STK başkanları katıldı. Fuarın bu yılki partner ülkesi ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu.

YERİNDE PAZARLAMA SUNDU
Antalya Turizm Fuarı, 27- 28 Ekim tarihlerinde birebir iş görüşmeleri, workshopları, panelleri, fotoğraf yarışması, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Opera ve Bale Genel Müdürlüğü işbirliği ile yaptığı 4. Murat Sergisi ve Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Rusya ve Tacikistan, Ukrayna Almanya, Polonya, Kosova, Macaristan, Bulgaristan, Hollanda, İspanya, Letonya, Fransa, İngiltere, İran, Ürdün, Katar, Dubai, Lübnan, Bahreyn, Kuveyt, KKTC'den gelen 2 bin seyahat acentesi ve turizm profesyoneline yerinde pazarlama imkanı sundu.
'TÜRKİYE TURİZMİ İÇİN YEPYENİ BİR ESER'
Fuarı düzenleyen Selçuk Meral, "Turizm için Antalya'ya kazandırdığımız fuarda, bu yıl kararlı ve kesintisiz çalışmamızın sonucunda dünya ve Türkiye turizmi için yepyeni bir eser yarattık. Antalya Turizm Fuarı'na olan inancımıza sektörden yeni paydaşların da katıldığını görmek bizleri motive ediyor" dedi.

 

GALA VE KAPANIŞ

 

Antalya Turizm Fuarı 5 yıldızlı bir otelde düzenlenen gala ile sona erdi. Lazer şovu ile başlayan galada sahne alan Efes Bandosu geceye renk kattı. Başka bir otelde gerçekleşen kapanış partisine ise dünyaca ünlü DJ Burak Yeter'in canlı performansı damga vurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.