'Kahramanından' Bahçeli'ye ziyaret

GÜNDEM 03.11.2021 - 17:13, Güncelleme: 03.11.2021 - 17:13
 

'Kahramanından' Bahçeli'ye ziyaret

66 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası Bahçeli'nin talebi sonrası düşürülen ve tahliye edilen Kürşat Yılmaz, MHP Genel Merkezi'nde Bahçeli’yi ziyaret etti.

haberimizvar.net- “Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, nitelikli yağma, tehdit, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” gibi suçlardan tutuklu bulunan Kürşat Yılmaz, geçen günlerde sessiz bir şekilde tahliye edildi.  MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "kahramanımız" ve “tahliye edilmeli” talebi sonrası geçen günlerde alınan bir karar sonrası sessiz sedasız tahliye edilmişti. BAHÇELİ’YE ZİYARET Tahliye edilen Yılmaz, bugün MHP Genel Merkezi'nde Bahçeli'yle buluştu. MHP'den yapılan açıklamada, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, tahliye olmaları münasebetiyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret etmişlerdir" denildi.
66 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası Bahçeli'nin talebi sonrası düşürülen ve tahliye edilen Kürşat Yılmaz, MHP Genel Merkezi'nde Bahçeli’yi ziyaret etti.

haberimizvar.net- “Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, nitelikli yağma, tehdit, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” gibi suçlardan tutuklu bulunan Kürşat Yılmaz, geçen günlerde sessiz bir şekilde tahliye edildi. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "kahramanımız" ve “tahliye edilmeli” talebi sonrası geçen günlerde alınan bir karar sonrası sessiz sedasız tahliye edilmişti.

BAHÇELİ’YE ZİYARET

Tahliye edilen Yılmaz, bugün MHP Genel Merkezi'nde Bahçeli'yle buluştu. MHP'den yapılan açıklamada, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, tahliye olmaları münasebetiyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret etmişlerdir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.