Muratpaşa’dan Göktepe’ye destek

GÜNDEM 05.11.2021 - 15:21, Güncelleme: 05.11.2021 - 15:21
 

Muratpaşa’dan Göktepe’ye destek

Muratpaşa Belediyesi, sumaktan kekiğe, ıhlamurdan nohuda yetiştirdikleri doğal ürünlerin satışı için ‘Göktepe Doğal’ adıyla kooperatifleşen Karaman’dan kardeş kenti Göktepe’ye, kurulacak satış mağazası için inşaat malzemesi desteğinde bulundu.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, Başkan Ümit Uysal’ın çağrısıyla kooperatif çatısında biraraya gelen Karaman’ın Sarıvelililer ilçesine bağlığı Göktepe’den üreticilere desteklerini sürdürüyor. Bugün Göktepe Doğal markası altında sumak, kekik, kuru domates, ıhlamur, nohut, kurutulmuş acı kırmızıbiber gibi ürünleri bulunan Göktepeli üreticiler için beldede belediyenin kuracağı satış mağazası için gerekli inşaat malzemesi Muratpaşa’dan gitti.   Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin aynı zamanda kardeş kenti olan Göktepe’de başlayan hareketin, beldede yıllardır kullanılmayan toprakların yeniden katma değer yaratan bir noktaya getirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Kooperatifin bu hareketin devamlılığı için çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Göktepe Doğal markası, Belediye Başkanımız Mustafa Doğan’ın öncülüğünde bugün Türkiye’ye ulaşıyor. Muratpaşa Belediyesi olarak markanın gelişimi için her türlü desteğe her zaman hazırız” dedi.
Muratpaşa Belediyesi, sumaktan kekiğe, ıhlamurdan nohuda yetiştirdikleri doğal ürünlerin satışı için ‘Göktepe Doğal’ adıyla kooperatifleşen Karaman’dan kardeş kenti Göktepe’ye, kurulacak satış mağazası için inşaat malzemesi desteğinde bulundu.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, Başkan Ümit Uysal’ın çağrısıyla kooperatif çatısında biraraya gelen Karaman’ın Sarıvelililer ilçesine bağlığı Göktepe’den üreticilere desteklerini sürdürüyor. Bugün Göktepe Doğal markası altında sumak, kekik, kuru domates, ıhlamur, nohut, kurutulmuş acı kırmızıbiber gibi ürünleri bulunan Göktepeli üreticiler için beldede belediyenin kuracağı satış mağazası için gerekli inşaat malzemesi Muratpaşa’dan gitti.  
Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin aynı zamanda kardeş kenti olan Göktepe’de başlayan hareketin, beldede yıllardır kullanılmayan toprakların yeniden katma değer yaratan bir noktaya getirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Kooperatifin bu hareketin devamlılığı için çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “ Göktepe Doğal markası, Belediye Başkanımız Mustafa Doğan’ın öncülüğünde bugün Türkiye’ye ulaşıyor. Muratpaşa Belediyesi olarak markanın gelişimi için her türlü desteğe her zaman hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.