Meşhur Ahmet Usta sizi bekliyor

GÜNDEM 18.11.2021 - 17:14, Güncelleme: 18.11.2021 - 17:14
 

Meşhur Ahmet Usta sizi bekliyor

Çocukluğundan beri hamur ile iç içe olan Ahmet ve Bilal Can Şişik kardeşler, Meşhur Ahmet Usta ile pide ve kebap sektörüne giriş yaptı

haberimizvar.net- Ahmet-Bilal Can Şişik kardeşler Meşhur Ahmet Usta markası altında birleşti. Varsak Karşıyaka Mahallesi Oğuz Özkan Caddesi 32/A Sevgi apartmanında hizmet veren Meşhur Ahmet Usta, pide ve kebap çeşitleriyle sadece bölgenin bir numarası oldu. Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan dükkânın kurdelesini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaparken, çok sayıda misafir açılışta Ahmet-Bilal kardeşleri yalnız bırakmadı.  İKİ YENİ ŞUBE AÇACAK Çocukluk yıllarından beri hamur ile uğraştığını söyleyen kardeşlerden Ahmet Şişik, "Kardeşimle uzun zamandır böyle bir  dükkan açma hayalimiz vardı. Güçlerimizi birleştirdik ve ortaya Meşhur Ahmet Usta markası çıktı. Bu markanın isim hakkını alarak kurumsallaşacağız" dedi. Şimdilik sadece Varsak Karşıyaka mahallesinde hizmet verdiklerini belirten Ahmet Şişik, "Yakında Meşhur Ahmet Usta'nın şubelerini Konyaaaltı ve Muratpaşa'da açacağız" dedi. BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR Meşhur Ahmet Usta'nın diğer ortağı Bilal Can Şişik ise yeni olmalarına rağmen bölgeden büyük rağbet gördüklerini söyledi. Hizmette öncelikle kaliteye önem verdiklerini belirten Bilal Can, "Yaptığımız ürünü önce kendimiz yiyoruz. Beğenmediğimiz pideyi ya da kebabı müşteriye sunmayız. Dükkânımız pandemi kurallarına göre dizayn edildi" diye konuştu.
Çocukluğundan beri hamur ile iç içe olan Ahmet ve Bilal Can Şişik kardeşler, Meşhur Ahmet Usta ile pide ve kebap sektörüne giriş yaptı

haberimizvar.net- Ahmet-Bilal Can Şişik kardeşler Meşhur Ahmet Usta markası altında birleşti. Varsak Karşıyaka Mahallesi Oğuz Özkan Caddesi 32/A Sevgi apartmanında hizmet veren Meşhur Ahmet Usta, pide ve kebap çeşitleriyle sadece bölgenin bir numarası oldu. Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan dükkânın kurdelesini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaparken, çok sayıda misafir açılışta Ahmet-Bilal kardeşleri yalnız bırakmadı. 

İKİ YENİ ŞUBE AÇACAK
Çocukluk yıllarından beri hamur ile uğraştığını söyleyen kardeşlerden Ahmet Şişik, "Kardeşimle uzun zamandır böyle bir  dükkan açma hayalimiz vardı. Güçlerimizi birleştirdik ve ortaya Meşhur Ahmet Usta markası çıktı. Bu markanın isim hakkını alarak kurumsallaşacağız" dedi. Şimdilik sadece Varsak Karşıyaka mahallesinde hizmet verdiklerini belirten Ahmet Şişik, "Yakında Meşhur Ahmet Usta'nın şubelerini Konyaaaltı ve Muratpaşa'da açacağız" dedi.
BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR
Meşhur Ahmet Usta'nın diğer ortağı Bilal Can Şişik ise yeni olmalarına rağmen bölgeden büyük rağbet gördüklerini söyledi. Hizmette öncelikle kaliteye önem verdiklerini belirten Bilal Can, "Yaptığımız ürünü önce kendimiz yiyoruz. Beğenmediğimiz pideyi ya da kebabı müşteriye sunmayız. Dükkânımız pandemi kurallarına göre dizayn edildi" diye konuştu.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.