"Kadir İnanır’ın durumu iyi, endişelenecek durum yok"

GÜNDEM 21.11.2021 - 14:07, Güncelleme: 21.11.2021 - 14:07
 

"Kadir İnanır’ın durumu iyi, endişelenecek durum yok"

Muğla'nın Ortaca ilçesinde dün aniden rahatsızlanarak Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın tedavisi devam ediyor. Hastaneden yapılan açıklamada, 72 yaşındaki İnanır'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

haberimizvar.net- İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi veren yeğeni Öykü Arıca, usta oyuncunun durumunun stabil olduğunu, şimdilik endişelenecek herhangi bir durumun olmadığını kaydetti. Arıca şunları söyledi: “2012’de akciğerinden küçük bir tümör alındı. Bu tümör yakınlarını tedirgin etmişti çünkü ailemizde akciğere bağlı sağlık sorunları sık yaşanıyor. Rahatsızlığı beyinle ilgili değil. Yaklaşık iki yıl önce beynine atan pıhtının tekrarlandığından şüphelenildi, fakat pıhtı geçtiğimiz aylarda ameliyat geçirdiği gözünde belirdi. Felç olduğu ve benzeri iddialar doğruyu yansıtmıyor. Durumu iyi, yoğun bakımda değil, tedavisi normal şekilde devam ediyor.” İnanır’ın bir süre yoğun bakımda takip edileceği, ilerleyen günlerde duruma göre karar verileceği öğrenildi. HAYATİ TEHLİKESİ YOK Bir diğer yeğeni sinema oyuncusu Levent İnanır da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, felç riski ve yoğun bakım iddialarının gerçek olmadığını belirterek, "Dayı, sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu" ifadelerini kullandı. Dalaman’da yaşayan sinema sanatçısı Kadir İnanır dün gezmeye gittiği Ortaca ilçesinde rahatsızlanmıştı. Beynine pıhtı attığı tespit edilen İnanır akşam 17.00 sıralarında Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakımda gözlem altında tutulan İnanır'ın durumuna ilişkin hastaneden yapılan açıklamalarda da durumun kontrol altında olduğu kaydedilmişti. Hastaneden yapılan açıklamada, “Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.
Muğla'nın Ortaca ilçesinde dün aniden rahatsızlanarak Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın tedavisi devam ediyor. Hastaneden yapılan açıklamada, 72 yaşındaki İnanır'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

haberimizvar.net- İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi veren yeğeni Öykü Arıca, usta oyuncunun durumunun stabil olduğunu, şimdilik endişelenecek herhangi bir durumun olmadığını kaydetti.


Arıca şunları söyledi: “2012’de akciğerinden küçük bir tümör alındı. Bu tümör yakınlarını tedirgin etmişti çünkü ailemizde akciğere bağlı sağlık sorunları sık yaşanıyor. Rahatsızlığı beyinle ilgili değil. Yaklaşık iki yıl önce beynine atan pıhtının tekrarlandığından şüphelenildi, fakat pıhtı geçtiğimiz aylarda ameliyat geçirdiği gözünde belirdi. Felç olduğu ve benzeri iddialar doğruyu yansıtmıyor. Durumu iyi, yoğun bakımda değil, tedavisi normal şekilde devam ediyor.”
İnanır’ın bir süre yoğun bakımda takip edileceği, ilerleyen günlerde duruma göre karar verileceği öğrenildi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Bir diğer yeğeni sinema oyuncusu Levent İnanır da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, felç riski ve yoğun bakım iddialarının gerçek olmadığını belirterek, "Dayı, sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu" ifadelerini kullandı.

Dalaman’da yaşayan sinema sanatçısı Kadir İnanır dün gezmeye gittiği Ortaca ilçesinde rahatsızlanmıştı. Beynine pıhtı attığı tespit edilen İnanır akşam 17.00 sıralarında Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yoğun bakımda gözlem altında tutulan İnanır'ın durumuna ilişkin hastaneden yapılan açıklamalarda da durumun kontrol altında olduğu kaydedilmişti. Hastaneden yapılan açıklamada, “Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.