Şampiyonluğa devam

KÜLTÜR 17.12.2021 - 12:52, Güncelleme: 17.12.2021 - 12:52
 

Şampiyonluğa devam

Antalya’nın önde gelen spor kulüplerinden Fatih Haktan Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezonun ilk müsabakasına damgasını vurdu

haberimizvar.net- Türkiye Dans Sporları Federasyonu 2021 – 2022 sezonu Sportif Salsa Ligi birinci etabı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Haktan Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğiyle geçtiğimiz hafta sonu Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.  Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce dansçının katıldığı ve yaş gruplarına göre ayrılan müsabakada rekor sayıda dereceye imza atan FHC GSK toplamda 46 final performansı, 33 kürsü başarısı, 17 birincilik, 9 ikincilik ve 7 üçüncülük elde ederek sezonu birincilikle açmış oldu.   Organizasyona ev sahipliği yapan ve aynı zamanda geçtiğimiz sezonu Türkiye Şampiyonu olarak kapatan FHC GSK Başkanı Fatih Haktan Coşkun; sezona çok iyi başladıklarını ve geçen sezon yakaladıkları şampiyonluğu bu yıl da devam ettireceklerini söyledi.
Antalya’nın önde gelen spor kulüplerinden Fatih Haktan Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezonun ilk müsabakasına damgasını vurdu

haberimizvar.net- Türkiye Dans Sporları Federasyonu 2021 – 2022 sezonu Sportif Salsa Ligi birinci etabı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Haktan Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğiyle geçtiğimiz hafta sonu Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 

Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce dansçının katıldığı ve yaş gruplarına göre ayrılan müsabakada rekor sayıda dereceye imza atan FHC GSK toplamda 46 final performansı, 33 kürsü başarısı, 17 birincilik, 9 ikincilik ve 7 üçüncülük elde ederek sezonu birincilikle açmış oldu.  
Organizasyona ev sahipliği yapan ve aynı zamanda geçtiğimiz sezonu Türkiye Şampiyonu olarak kapatan FHC GSK Başkanı Fatih Haktan Coşkun; sezona çok iyi başladıklarını ve geçen sezon yakaladıkları şampiyonluğu bu yıl da devam ettireceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.