Ekmek fiyatı düştü

GÜNDEM 24.12.2021 - 12:30, Güncelleme: 24.12.2021 - 12:30
 

Ekmek fiyatı düştü

Antalya'da geçen ay 1.50 TL'den 2.25 TL'ye çıkan halk ekmeğin fiyatı bu hafta 2 TL'ye düşürüldü.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ'a bağlı Halk Ekmek büfelerinde satışı yapılan 210 gram ekmeğin fiyatı geçen ay yüzde 50 artırılarak 1.50 TL'den 2.25 TL'ye çıktı. Geçen hafta Büyükşehir Meclisi'nde yaşanan ekmek fiyatının artışıyla ilgili gelen eleştirilere cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Daha önceki arkadaşların yaptığı protokollerle 2.25'ye çıkıyor. Sadece yüklenici firma kurtarılmaya çalışılmış. Yapılan ekmek zammını EKDAĞ yönetim kurulu başkanına soruyorum, haberi yok. Benim de haberim yok. Adam 15 bin ekmek veriyor bizim Halk Ekmeğe ama kendisi bizim belediyemizin adı altında üretim yaparak oraya buraya ekmek satıyor. Biz halkımızın yararına olan projelere destek veriyoruz. Destek olmaya devam edeceğiz. Güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. Yarın arkadaşlarım ile beraber halk ekmek ile ilgili toplantı yapacağım. Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek yapacağım. Ben de İstanbul, Ankara ve İzmir gibi ekmeği daha ucuza vermeye çalışacağım" dedi.  Böcek'in bu söylemlerinin üzerine gerçekleştirilen toplantı sonrasında kentte 210 gram halk ekmeğin fiyatı 2 liraya düşürülerek büfelerde satılmaya başlandı. Böylelikle halk ekmeğin fiyatına geçen aya göre 50 kuruş zam gelmiş oldu.
Antalya'da geçen ay 1.50 TL'den 2.25 TL'ye çıkan halk ekmeğin fiyatı bu hafta 2 TL'ye düşürüldü.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ'a bağlı Halk Ekmek büfelerinde satışı yapılan 210 gram ekmeğin fiyatı geçen ay yüzde 50 artırılarak 1.50 TL'den 2.25 TL'ye çıktı. Geçen hafta Büyükşehir Meclisi'nde yaşanan ekmek fiyatının artışıyla ilgili gelen eleştirilere cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Daha önceki arkadaşların yaptığı protokollerle 2.25'ye çıkıyor. Sadece yüklenici firma kurtarılmaya çalışılmış. Yapılan ekmek zammını EKDAĞ yönetim kurulu başkanına soruyorum, haberi yok. Benim de haberim yok. Adam 15 bin ekmek veriyor bizim Halk Ekmeğe ama kendisi bizim belediyemizin adı altında üretim yaparak oraya buraya ekmek satıyor. Biz halkımızın yararına olan projelere destek veriyoruz. Destek olmaya devam edeceğiz. Güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. Yarın arkadaşlarım ile beraber halk ekmek ile ilgili toplantı yapacağım. Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek yapacağım. Ben de İstanbul, Ankara ve İzmir gibi ekmeği daha ucuza vermeye çalışacağım" dedi.

 Böcek'in bu söylemlerinin üzerine gerçekleştirilen toplantı sonrasında kentte 210 gram halk ekmeğin fiyatı 2 liraya düşürülerek büfelerde satılmaya başlandı. Böylelikle halk ekmeğin fiyatına geçen aya göre 50 kuruş zam gelmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.