Alanya'da trafik kazası: 4 yaralı

GÜNDEM 07.01.2022 - 11:47, Güncelleme: 07.01.2022 - 11:47
 

Alanya'da trafik kazası: 4 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobil ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

haberimizvar.net-  Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Kestel mahallesi İsa Küçülmez Caddesi'nde meydana geldi. A.K. yönetimindeki 34 BM 3659 plakalı otomobil ile Y.Ö.'nün kullandığı 07 HFF 55 plakalı hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Sağlık ekipleri devrilen araçta yaralanan M.Ö. B.Ö. ve sürücü Y.Ö. ile otomobil sürücüsü A.K'ye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (EAH) götürüldü. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.  
Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobil ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

haberimizvar.net-  Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Kestel mahallesi İsa Küçülmez Caddesi'nde meydana geldi. A.K. yönetimindeki 34 BM 3659 plakalı otomobil ile Y.Ö.'nün kullandığı 07 HFF 55 plakalı hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 Sağlık ekipleri devrilen araçta yaralanan M.Ö. B.Ö. ve sürücü Y.Ö. ile otomobil sürücüsü A.K'ye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (EAH) götürüldü. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.