Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda seçim heyecanı

GÜNDEM 08.01.2022 - 14:42, Güncelleme: 08.01.2022 - 14:42
 

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda seçim heyecanı

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Muammer Ünal, 1282 oyla yeniden başkan seçildi.

haberimizvar.net- Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Nezih Özgenç, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Özcan, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, oda üyeleri katıldı.  Divan başkanlığını Serik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sedat Karagöz'ün yaptığı kongrede yönetim faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi. Dilek ve temenni bölümünde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini belirtti. Sözen, "Kentlerin çıkarları söz konusu olduğunda sivil toplum kuruluşlarının tek ses olmasının faydasını, Ulualan'da yapılması planlanan 3 bin dönümlük arazide gördük. 3 bin dönümlük araziyi 3 kişiye verilmesi planı, Manavgat'ta sivil toplum kuruluşlarının tek ses olarak tepki göstermesi sayesinde önlendi" dedi.  Başkan adaylarından Mahmut Şafak da yaptığı konuşmada, kendisinin bir önceki dönem başkan olduğunu hatırlattı. Şafak, Manavgat'ta korsan taşımacılığı sona erdireceğini vaat etti. Mehmet Muammer Ünal ise Şafak'ın bir arabasının korsan taşımacılık yaptığını iddia etti.  Konuşmaların ardından oda üyeleri Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri 12 sandıkta oy kullandı. Seçimde Mehmet Muammer Ünal 1282, Mahmut Şafak 1101 oy aldı. Mehmet Muammer Ünal, Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı görevine bir dönem daha devam edecek.  
Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Muammer Ünal, 1282 oyla yeniden başkan seçildi.

haberimizvar.net- Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Nezih Özgenç, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Özcan, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, oda üyeleri katıldı.

 Divan başkanlığını Serik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sedat Karagöz'ün yaptığı kongrede yönetim faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi. Dilek ve temenni bölümünde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini belirtti. Sözen, "Kentlerin çıkarları söz konusu olduğunda sivil toplum kuruluşlarının tek ses olmasının faydasını, Ulualan'da yapılması planlanan 3 bin dönümlük arazide gördük. 3 bin dönümlük araziyi 3 kişiye verilmesi planı, Manavgat'ta sivil toplum kuruluşlarının tek ses olarak tepki göstermesi sayesinde önlendi" dedi.

 Başkan adaylarından Mahmut Şafak da yaptığı konuşmada, kendisinin bir önceki dönem başkan olduğunu hatırlattı. Şafak, Manavgat'ta korsan taşımacılığı sona erdireceğini vaat etti. Mehmet Muammer Ünal ise Şafak'ın bir arabasının korsan taşımacılık yaptığını iddia etti.

 Konuşmaların ardından oda üyeleri Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri 12 sandıkta oy kullandı. Seçimde Mehmet Muammer Ünal 1282, Mahmut Şafak 1101 oy aldı. Mehmet Muammer Ünal, Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı görevine bir dönem daha devam edecek.
MANAVGAT SOFORLER VE OTOMOBILCILER ODASI OLAGAN GENEL KURULU'NDA MEHMET MUAMMER UNAL, 1282 OYLA YENIDEN BASKAN SECILDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.