Sektör kaynaklarından açıklama: LPG'ye zam bekleniyor

GÜNDEM 11.01.2022 - 11:52, Güncelleme: 11.01.2022 - 11:52
 

Sektör kaynaklarından açıklama: LPG'ye zam bekleniyor

LPG'ye bu gece 30 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Sektör kaynakları yaptıkları açıklamada, "Günlük bazda, LPG satışlarında gerileme yüzde 25’i buldu” diye konuştu.

haberimizvar.net- Benzin, motorin ve LPG (otogaz) zamları devam ediyor. KRT’den Olcay Aydilek’in haberine göre; otogaza, bu gece 30 kuruş zam yapılması bekleniyor. Sektör kaynaklarından yapılan açıklamada LPG satışlarının günlük bazda yüzde 25 gerilediği belirtildi. Sektör kaynakları, otogazda satış miktarının yüzde 25 kadar azaldığını belirterek, “Genelde, otogazı alt gelir grubu tercih ediyordu. Otogaza, benzin ve motorine olduğu gibi art arda zam geldi. 10 TL’ye dayandı. Dar gelirli vatandaşlar, LPG alımını büyük ölçüde kesti. Bazıları da yakıt olarak LPG’den benzine geçti. Günlük bazda, LPG satışlarında gerileme yüzde 25’i buldu” diye konuştu.
LPG'ye bu gece 30 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Sektör kaynakları yaptıkları açıklamada, "Günlük bazda, LPG satışlarında gerileme yüzde 25’i buldu” diye konuştu.

haberimizvar.net- Benzin, motorin ve LPG (otogaz) zamları devam ediyor.

KRT’den Olcay Aydilek’in haberine göre; otogaza, bu gece 30 kuruş zam yapılması bekleniyor. Sektör kaynaklarından yapılan açıklamada LPG satışlarının günlük bazda yüzde 25 gerilediği belirtildi.

Sektör kaynakları, otogazda satış miktarının yüzde 25 kadar azaldığını belirterek, “Genelde, otogazı alt gelir grubu tercih ediyordu. Otogaza, benzin ve motorine olduğu gibi art arda zam geldi. 10 TL’ye dayandı. Dar gelirli vatandaşlar, LPG alımını büyük ölçüde kesti. Bazıları da yakıt olarak LPG’den benzine geçti. Günlük bazda, LPG satışlarında gerileme yüzde 25’i buldu” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.