Karasu geri dönüyor

GÜNDEM 20.01.2022 - 12:06, Güncelleme: 20.01.2022 - 12:06
 

Karasu geri dönüyor

CHP'de disiplin cezası verilen Emrah Yasin Karasu, partisine geri dönüyor

haberimizvar.net- Bir dönem eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın danışmanlığını da yapan Emrah Yasin Karasu, disiplin cezası almıştı. CHP Parti Meclisi, 15 Ocak'ta Yasin Karasu'yun bağışlama talebini görüştü. Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla Karasu'ya gönderilen yazıda bağışlanma talebinin kabul edildiği bildirildi.  SEVİNCİNİ PAYLAŞTI  Sevincini sosyal medyadan paylaşan Karasu, "Değerli dostlarım Genel merkezimizin ve Genel Başkanımızın almış olduğu kararla Partime dönme hakkım sağlanmıştır .Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim .Muratpaşa İlçe Başkanım Hasan Şahin'e ve yönetim kuruluna görevden alınan il başkanım Nusret Bayer ve mevcut il başkanımız Nuri Cengiz  ve yönetim kurullarına çok teşekkürler ederim" dedi.
CHP'de disiplin cezası verilen Emrah Yasin Karasu, partisine geri dönüyor

haberimizvar.net- Bir dönem eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın danışmanlığını da yapan Emrah Yasin Karasu, disiplin cezası almıştı. CHP Parti Meclisi, 15 Ocak'ta Yasin Karasu'yun bağışlama talebini görüştü. Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla Karasu'ya gönderilen yazıda bağışlanma talebinin kabul edildiği bildirildi. 

SEVİNCİNİ PAYLAŞTI 
Sevincini sosyal medyadan paylaşan Karasu, "Değerli dostlarım Genel merkezimizin ve Genel Başkanımızın almış olduğu kararla Partime dönme hakkım sağlanmıştır .Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim .Muratpaşa İlçe Başkanım Hasan Şahin'e ve yönetim kuruluna görevden alınan il başkanım Nusret Bayer ve mevcut il başkanımız Nuri Cengiz  ve yönetim kurullarına çok teşekkürler ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.