Eğitim Sen 27 yaşında

GÜNDEM 23.01.2022 - 13:21, Güncelleme: 23.01.2022 - 13:21
 

Eğitim Sen 27 yaşında

Eğitim Sen Antalya Şubesi, sendikanın 27. yıl dönümünü Porto Bello Otel’de görkemli bir etkinlikle kutladı

haberimizvar.net- Eğitim Sen Antalya Şubesi Eğitim Sen’in kuruluşunun 27. yıl dönümünü Porto Bello Otel’de katılımın oldukça yoğun olduğu yemekli bir etkinlikle kutladı. Sunuculuğunu Durdu Yıldız’ın gerçekleştirdiği etkinlikte emek ve demokrasi mücadelesinde kaybedilenlerin anıldığı bir dakikalık saygı duruşunun ardından Şube Başkanı Nurettin Sönmez konuştu. Şube Başkanı Nurettin Sönmez, Eğitim Sen’in eğitim ve bilim emekçilerinin yegâne mücadele örgütü olduğunu, kurulduğu ilk günden itibaren kamusal, bilimsel, demokratik, laik ve anadilinde eğitimi savunduğunu, özerk demokratik üniversite taleplerini gerçekleştirmek için mücadele ettiğini belirtti. Sönmez, Eğitim Sen’in sendikal hak ve özgürlüklerin yanında aynı zamanda emek ve demokrasi mücadelesinin öznesi olduğuna, antidemokratik ve baskıcı uygulamalara, her türlü ayrımcılığa ve hukuksuzluğa karşı durduğuna, düşünceyi açıklama ve örgütlenme özgürlüğünün sağlanması, farklı kimlik ve kültürlerin kendilerini özgürce ifade edebildiği ve kamusal alanda temsil edilebildiği, gerçek anlamda laik ve demokratik bir Türkiye’nin yaratılması için mücadele ettiğine vurgu yaptı.  KESK’e bağlı diğer sendikaların temsilcilerinin, siyasal parti temsilcilerinin, sanatçıların da katılımıyla destek verdiği etkinlik Eğitim Sen üyesi müzisyen Haluk Erdeğer’in ve Eğitim Sen Müzik Grubu’nun seslendirdiği coşkulu ezgiler eşliğinde sürdü.
Eğitim Sen Antalya Şubesi, sendikanın 27. yıl dönümünü Porto Bello Otel’de görkemli bir etkinlikle kutladı

haberimizvar.net- Eğitim Sen Antalya Şubesi Eğitim Sen’in kuruluşunun 27. yıl dönümünü Porto Bello Otel’de katılımın oldukça yoğun olduğu yemekli bir etkinlikle kutladı. Sunuculuğunu Durdu Yıldız’ın gerçekleştirdiği etkinlikte emek ve demokrasi mücadelesinde kaybedilenlerin anıldığı bir dakikalık saygı duruşunun ardından Şube Başkanı Nurettin Sönmez konuştu.

Şube Başkanı Nurettin Sönmez, Eğitim Sen’in eğitim ve bilim emekçilerinin yegâne mücadele örgütü olduğunu, kurulduğu ilk günden itibaren kamusal, bilimsel, demokratik, laik ve anadilinde eğitimi savunduğunu, özerk demokratik üniversite taleplerini gerçekleştirmek için mücadele ettiğini belirtti. Sönmez, Eğitim Sen’in sendikal hak ve özgürlüklerin yanında aynı zamanda emek ve demokrasi mücadelesinin öznesi olduğuna, antidemokratik ve baskıcı uygulamalara, her türlü ayrımcılığa ve hukuksuzluğa karşı durduğuna, düşünceyi açıklama ve örgütlenme özgürlüğünün sağlanması, farklı kimlik ve kültürlerin kendilerini özgürce ifade edebildiği ve kamusal alanda temsil edilebildiği, gerçek anlamda laik ve demokratik bir Türkiye’nin yaratılması için mücadele ettiğine vurgu yaptı. 
KESK’e bağlı diğer sendikaların temsilcilerinin, siyasal parti temsilcilerinin, sanatçıların da katılımıyla destek verdiği etkinlik Eğitim Sen üyesi müzisyen Haluk Erdeğer’in ve Eğitim Sen Müzik Grubu’nun seslendirdiği coşkulu ezgiler eşliğinde sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.