Muratpaşa Belediyesi'nden esprili 'tuzlama' paylaşımı: Tüm şakaları yapasımız geldi

YEREL 26.01.2022 - 10:16, Güncelleme: 26.01.2022 - 10:16
 

Muratpaşa Belediyesi'nden esprili 'tuzlama' paylaşımı: Tüm şakaları yapasımız geldi

Antalya'ya 29 yıl aradan sonra kar yağınca Muratpaşa Belediyesi'nden gülümseten bir paylaşım geldi.

haberimizvar.net- Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı, 1993 yılından sonra Antalya'ya da uğradı. Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi, kar yağışı nedeniyle yaptıkları çalışmaları, esprili bir şekilde paylaştı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bir avuç karın üzerine tuz serpilen bir görüntü paylaşıldı ve "Muratpaşa’mızda yaşanan yoğun kar yağışıyla birlikte yollarımızda tuzlama çalışması yaptık. Not: 30 yılda bir kar gördüğümüz için tüm şakaları yapasımız geldi" notu düşüldü.   Muratpaşa’mızda yaşanan yoğun kar yağışıyla birlikte yollarımızda tuzlama çalışması yaptık.
Antalya'ya 29 yıl aradan sonra kar yağınca Muratpaşa Belediyesi'nden gülümseten bir paylaşım geldi.

haberimizvar.net- Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı, 1993 yılından sonra Antalya'ya da uğradı. Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi, kar yağışı nedeniyle yaptıkları çalışmaları, esprili bir şekilde paylaştı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bir avuç karın üzerine tuz serpilen bir görüntü paylaşıldı ve "Muratpaşa’mızda yaşanan yoğun kar yağışıyla birlikte yollarımızda tuzlama çalışması yaptık. Not: 30 yılda bir kar gördüğümüz için tüm şakaları yapasımız geldi" notu düşüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.