Vatandaşın gündemi geçim

GÜNDEM 01.02.2022 - 16:19, Güncelleme: 01.02.2022 - 16:19
 

Vatandaşın gündemi geçim

Artıbir Araştırma Ocak Türkiye Gündemi Araştırması sonuçlarını açıkladı. Ankete katılanların yüzde 50’si asgari ücret zammını yeterli bulmadığın söyledi

haberimizvar.net- Artıbir Araştırma Ocak Türkiye Gündemi Araştırması sonuçlarını açıkladı. Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminden ne derece memnunsunuz? Sorusuna ankete katılanların yüzde 18’i memnunum, yüzde 32’i ise memnun değilim cevabı verdi. Ankete katılanların yüzde 93’aü kabinedeki bakanların isimlerini bilmediğini söyledi. Bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz sorusuna ise katılımcıların yüzde 31.2’i Ak Parti, yüzde 26.8’i CHP, yüzde 14.2’i İyi Parti, yüzde 13.5’i HDP, yüzde 7.1’i MHP cevabını verdi.    ZAM YETERSİZ BULUNDU  Kemal Kılıçdaroğlu’nun TÜİK ve Milli Eğitim Bakanlığı’na alınmamasını doğru buluyor musunuz? Sorusuna ise katılımcıların yüzde 56.3’ü Hayır, yüzde 32.6’ı Evet cevabını verdi. Yapılan asgari ücret zammını yeterli buluyor musunuz? Sorusuna ise katılımcıların yüzde 50.9’u Hayır, yüzde 36.4’ü evet cevabını verdi. Fırsatınız olsa yurtdışına gider misiniz? Sorusuna ise katılımcıların yüzde 59.3’ü evet, yüzde 26.2’si Hayır cevabını verdi. Artı Bir Araştırma Şirketi Sahibi Hüseyin Çalışkaner, ankete katılanların yüzde 50’sinin erkek, yüzde 50’sinin kadın olduğunu söyledi.
Artıbir Araştırma Ocak Türkiye Gündemi Araştırması sonuçlarını açıkladı. Ankete katılanların yüzde 50’si asgari ücret zammını yeterli bulmadığın söyledi

haberimizvar.net- Artıbir Araştırma Ocak Türkiye Gündemi Araştırması sonuçlarını açıkladı. Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminden ne derece memnunsunuz? Sorusuna ankete katılanların yüzde 18’i memnunum, yüzde 32’i ise memnun değilim cevabı verdi. Ankete katılanların yüzde 93’aü kabinedeki bakanların isimlerini bilmediğini söyledi. Bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz sorusuna ise katılımcıların yüzde 31.2’i Ak Parti, yüzde 26.8’i CHP, yüzde 14.2’i İyi Parti, yüzde 13.5’i HDP, yüzde 7.1’i MHP cevabını verdi.   

ZAM YETERSİZ BULUNDU 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun TÜİK ve Milli Eğitim Bakanlığı’na alınmamasını doğru buluyor musunuz? Sorusuna ise katılımcıların yüzde 56.3’ü Hayır, yüzde 32.6’ı Evet cevabını verdi. Yapılan asgari ücret zammını yeterli buluyor musunuz? Sorusuna ise katılımcıların yüzde 50.9’u Hayır, yüzde 36.4’ü evet cevabını verdi. Fırsatınız olsa yurtdışına gider misiniz? Sorusuna ise katılımcıların yüzde 59.3’ü evet, yüzde 26.2’si Hayır cevabını verdi. Artı Bir Araştırma Şirketi Sahibi Hüseyin Çalışkaner, ankete katılanların yüzde 50’sinin erkek, yüzde 50’sinin kadın olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.