Şükriye Karaben’e Ankara’da önemli görev

GÜNDEM 10.02.2022 - 11:11, Güncelleme: 10.02.2022 - 11:11
 

Şükriye Karaben’e Ankara’da önemli görev

Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya Başkanı Şükriye Karaben, İyi Parti Genel Merkez Kadın Güçlendirmesinden Sorumlu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi. Karaben, “Böyle önemli bir göreve layık görüldüğüm için çok müteşekkirim” dedi.

haberimizvar.net- Antalya siyasetinin sevilen isimlerinden Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya Başkanı Şükriye Karaben, İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nun takdiri ile Genel Merkez Kadın Güçlendirmesinden Sorumlu Başkan Danışmanlığı görevine atandı. Böyle önemli bir göreve layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirten Karaben, “İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanımız Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ve Başkan Yardımcımız Şebnem Bababalım Yağcı başkanımıza beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın kadın politikaları konusunda hassasiyetleri bellidir, kadınlara yönelik çalışmalar yapılması ve onlara istihdam sağlanması için çalışacağız. Bu hem biz kadınlar hem de Türkiye için büyük bir şanstır. Bu nedenle bizim daha çok çalışmamız, önemli politikalar geliştirmemiz ve kadınlarımızın gelişmesini sağlamamız gerekiyor. Bunu hep birlikte çalışarak başaracağımızdan şüphem yok” dedi. GENEL BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de ziyaret eden Karaben, ardından Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Siyasi İşler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı, Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat, Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun ve İzmir Milletvekili Musavvat Dervişoğlu’nu da ziyaret etti.
Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya Başkanı Şükriye Karaben, İyi Parti Genel Merkez Kadın Güçlendirmesinden Sorumlu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi. Karaben, “Böyle önemli bir göreve layık görüldüğüm için çok müteşekkirim” dedi.

haberimizvar.net- Antalya siyasetinin sevilen isimlerinden Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya Başkanı Şükriye Karaben, İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nun takdiri ile Genel Merkez Kadın Güçlendirmesinden Sorumlu Başkan Danışmanlığı görevine atandı. Böyle önemli bir göreve layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirten Karaben, “İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanımız Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ve Başkan Yardımcımız Şebnem Bababalım Yağcı başkanımıza beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın kadın politikaları konusunda hassasiyetleri bellidir, kadınlara yönelik çalışmalar yapılması ve onlara istihdam sağlanması için çalışacağız. Bu hem biz kadınlar hem de Türkiye için büyük bir şanstır. Bu nedenle bizim daha çok çalışmamız, önemli politikalar geliştirmemiz ve kadınlarımızın gelişmesini sağlamamız gerekiyor. Bunu hep birlikte çalışarak başaracağımızdan şüphem yok” dedi.

GENEL BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de ziyaret eden Karaben, ardından Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Siyasi İşler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı, Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat, Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun ve İzmir Milletvekili Musavvat Dervişoğlu’nu da ziyaret etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.