KIRMIZI SİYAH KUTLAMA

GÜNDEM 18.02.2022 - 17:02, Güncelleme: 18.02.2022 - 17:02
 

KIRMIZI SİYAH KUTLAMA

Antalya’nın önde gelen dans eğitmenleri ve başarılı dansçılar sevgililer günü partisinde bir araya geldi.

haberimizvar.net- Ünlü dans eğitmeni Fatih Haktan Coşkun önderliğinde Balerin Cafe’de düzenlenen ve Hüseyin Coşkun, Barbaros Alkan ve Osman Eren’in de müzikleri ve öğrencileri ile dahil olduğu gecede Antalya’nın başarılı dansçıları romantik dans şarkıları eşliğinde performanslar sergiledi.  Yaklaşık 200 dansçının yer aldığı ve konsept olarak herkesin kırmızı siyah giyindiği partide FHC Akademi’nin Türkiye Salsa Şampiyonu çifti Emre Şen ve Pınar Bahşi geceye özel bir dans show yaptı. Her yaştan dansçının katılım gösterdiği gecede sevgililer gününe özel “Bachata Yarışması” yapıldı ve kazananlara dans eğitimleri hediye edildi. Böyle bir gece düzenleyerek Antalya’daki dansçıları bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren proje öncüsü Fatih Haktan Coşkun; bu tür organizasyonların devamlılığını sağlayacağını vurguladı.
Antalya’nın önde gelen dans eğitmenleri ve başarılı dansçılar sevgililer günü partisinde bir araya geldi.

haberimizvar.net- Ünlü dans eğitmeni Fatih Haktan Coşkun önderliğinde Balerin Cafe’de düzenlenen ve Hüseyin Coşkun, Barbaros Alkan ve Osman Eren’in de müzikleri ve öğrencileri ile dahil olduğu gecede Antalya’nın başarılı dansçıları romantik dans şarkıları eşliğinde performanslar sergiledi. 
Yaklaşık 200 dansçının yer aldığı ve konsept olarak herkesin kırmızı siyah giyindiği partide FHC Akademi’nin Türkiye Salsa Şampiyonu çifti Emre Şen ve Pınar Bahşi geceye özel bir dans show yaptı.
Her yaştan dansçının katılım gösterdiği gecede sevgililer gününe özel “Bachata Yarışması” yapıldı ve kazananlara dans eğitimleri hediye edildi.
Böyle bir gece düzenleyerek Antalya’daki dansçıları bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren proje öncüsü Fatih Haktan Coşkun; bu tür organizasyonların devamlılığını sağlayacağını vurguladı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.