Aryalarla keyifli bir akşam

KÜLTÜR 20.02.2022 - 13:38, Güncelleme: 20.02.2022 - 13:38
 

Aryalarla keyifli bir akşam

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (Antalya DOB) 'Gala Konseri'nde, izleyenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Konserde, salon dünyaca ünlü bestecilerin eserleriyle yankılandı.

haberimizvar.net- Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera sahnesinde gerçekleşen 'Gala Konseri'nde soprano Arzu Aydoğdumu, Sevinç Bilgin, Serap Demirhan Işık, Sema Suna, Burcu Bükem Kuru, Nurdan Küçükekmekçi, mezzo-soprano Medine Tuganova, tenor Koray Damcıoğlu, Burak Pektaş, Göksay Yaran, bariton Serhat Konukman, Melih Tepretmez, Mehmet Ali Tutar, bas-bariton Umut Tarık Akça, bas Engin Suna, solist olarak sahne aldı. Konserin başkemancılığını ise Demet Emen üstlendi. Antalya DOB Orkestrası'nı şef Andrea Solinas'ın yönettiği konser, 'La Forza del destino' uvertürü ile başladı. Zengin kadrosuyla göz dolduran orkestra eşliğinde dünyaca ünlü besteciler Giuseppe Verdi ile Giacomo Puccini'nin ölümsüz eserlerinden aryalar seslendirildi. Kültür merkezi aryalarla yankılanırken, keyifli bir akşam yaşayan Antalyalı sanatseverler de solist sanatçıları, şef Andrea Solinas'ı, orkestra üyelerini ayakta alkış yağmuruna tuttu.    
Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (Antalya DOB) 'Gala Konseri'nde, izleyenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Konserde, salon dünyaca ünlü bestecilerin eserleriyle yankılandı.

haberimizvar.net- Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera sahnesinde gerçekleşen 'Gala Konseri'nde soprano Arzu Aydoğdumu, Sevinç Bilgin, Serap Demirhan Işık, Sema Suna, Burcu Bükem Kuru, Nurdan Küçükekmekçi, mezzo-soprano Medine Tuganova, tenor Koray Damcıoğlu, Burak Pektaş, Göksay Yaran, bariton Serhat Konukman, Melih Tepretmez, Mehmet Ali Tutar, bas-bariton Umut Tarık Akça, bas Engin Suna, solist olarak sahne aldı. Konserin başkemancılığını ise Demet Emen üstlendi.


Antalya DOB Orkestrası'nı şef Andrea Solinas'ın yönettiği konser, 'La Forza del destino' uvertürü ile başladı. Zengin kadrosuyla göz dolduran orkestra eşliğinde dünyaca ünlü besteciler Giuseppe Verdi ile Giacomo Puccini'nin ölümsüz eserlerinden aryalar seslendirildi. Kültür merkezi aryalarla yankılanırken, keyifli bir akşam yaşayan Antalyalı sanatseverler de solist sanatçıları, şef Andrea Solinas'ı, orkestra üyelerini ayakta alkış yağmuruna tuttu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.