Meclisi acilen toplayın!

SİYASET 24.02.2022 - 11:56, Güncelleme: 24.02.2022 - 11:56
 

Meclisi acilen toplayın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri operasyonuna ilişkin açıklama yapıyor.

haberimizvar.net- Denizli'de konuşan Kılıçdaroğlu, buradan Ankara'ya geçeceğini bildirdi.  "Güvenlik zirvesi toplanıyor. Güvenlik zirvesinden sonra TBMM'yi acilen toplayın" diyen Kılıçdaroğlu, "Ülkemiz açısından son derece stratejik, sorunlu bir süreci yaşıyoruz. Öyle bir noktaya geldik ki turist, doğalgaz göndermediği zaman perişan oluyoruz. Buğday alamazsak perişan oluyoruz" dedi. "Türkiye'nin güvenliği açısından Montrö Boğazlar Sözleşmesi çok önemlidir. Atılacak her yanlış adımın bize faturası ağır olur" diyen Kılıçdaroğlu, "Bütün komşularımızla huzur içinde yaşamak varken, böyle bir tabloyu yaşamayı Türkiye hak ediyor mu? Size dertleri anlatmayacağım. Dertlere girersek bu işin sonu ayrı" ifadelerini kullandı. Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşması #Denizli https://t.co/tA6Aad5XIH— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) February 24, 2022
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri operasyonuna ilişkin açıklama yapıyor.

haberimizvar.net- Denizli'de konuşan Kılıçdaroğlu, buradan Ankara'ya geçeceğini bildirdi. 

"Güvenlik zirvesi toplanıyor. Güvenlik zirvesinden sonra TBMM'yi acilen toplayın" diyen Kılıçdaroğlu, "Ülkemiz açısından son derece stratejik, sorunlu bir süreci yaşıyoruz. Öyle bir noktaya geldik ki turist, doğalgaz göndermediği zaman perişan oluyoruz. Buğday alamazsak perişan oluyoruz" dedi.

"Türkiye'nin güvenliği açısından Montrö Boğazlar Sözleşmesi çok önemlidir. Atılacak her yanlış adımın bize faturası ağır olur" diyen Kılıçdaroğlu, "Bütün komşularımızla huzur içinde yaşamak varken, böyle bir tabloyu yaşamayı Türkiye hak ediyor mu? Size dertleri anlatmayacağım. Dertlere girersek bu işin sonu ayrı" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.