Dev karavanla Türkiye turu

GÜNDEM 06.03.2022 - 10:26, Güncelleme: 06.03.2022 - 10:26
 

Dev karavanla Türkiye turu

Alman çift dev karavanla çıktıkları Türkiye turunda, Antalya'nın Demre ilçesine geldi. Dev kamyon karavan ilgi odağı oldu.

haberimizvar.net- Alman öğretmen Silvia G. (50) ile bilgisayar mühendisi Hans Peter G. (53), 2018 yılında bir kamyon satın aldı. 1 yıl çalışarak kamyonu karavana çeviren Alman çift, 2019 yılında Almanya'nın Baden - Wütenberg Eyaleti'ndeki Karlsruhe şehrindeki evlerini satarak, mesleklerine ara verip karavanla yola çıktı. 2019- 2020 yıllarında Danimarka, Hollanda, Belçika, Fransa ve İtalya'yı gezen, 2021 yılında Çekya, Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Yunanistan'ı gezdi. 9 Şubat tarihinde Edirne'deki İpsala sınır kapısından Türkiye'ye giriş yapan çift, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Denizli ve Muğla'yı gezerek, Antalya'nın Demre ilçesine ulaştı. Mayıs ortasına kadar Türkiye'de kalacak Alman çiftten Silvia G., "Evimizi sattık. Mesleğimizi bıraktık. Yaptığımız birikimler ve evimizin parası ile bu kamyonu eve çevirdik. İlk kez Türkiye'ye geldik. Çok büyük bir karavanımız var. En büyük sorunumuz her yerde park bulamamak ve ağır kamyon olduğu için bazı kent merkezlerine girememek. Küçük şehirlerde bu anlamda rahatız. Tarihi kentleri geziyoruz. Sıra ile Troya, Asos, Bergama, Efes, Pamukkale, Dalyan, Kayaköy, Patara, Myra Antik kentlerini, Aziz Nikholaos Anıt Müzesi'ni gezdik. Buradan Olimpos, Çıralı'daki Yanartaş, Phaselis antik kentlerini gezeceğiz. Bu yıl Alanya'ya kadar gideceğiz. Antalya kent merkezini, Antalya Müzesi, Perge, Aspendos, Side ve Alanya Kalesi'ni göreceğiz. Dönüşte İstanbul'u gezeceğiz" dedi.    
Alman çift dev karavanla çıktıkları Türkiye turunda, Antalya'nın Demre ilçesine geldi. Dev kamyon karavan ilgi odağı oldu.

haberimizvar.net- Alman öğretmen Silvia G. (50) ile bilgisayar mühendisi Hans Peter G. (53), 2018 yılında bir kamyon satın aldı. 1 yıl çalışarak kamyonu karavana çeviren Alman çift, 2019 yılında Almanya'nın Baden - Wütenberg Eyaleti'ndeki Karlsruhe şehrindeki evlerini satarak, mesleklerine ara verip karavanla yola çıktı. 2019- 2020 yıllarında Danimarka, Hollanda, Belçika, Fransa ve İtalya'yı gezen, 2021 yılında Çekya, Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Yunanistan'ı gezdi. 9 Şubat tarihinde Edirne'deki İpsala sınır kapısından Türkiye'ye giriş yapan çift, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Denizli ve Muğla'yı gezerek, Antalya'nın Demre ilçesine ulaştı.


Mayıs ortasına kadar Türkiye'de kalacak Alman çiftten Silvia G., "Evimizi sattık. Mesleğimizi bıraktık. Yaptığımız birikimler ve evimizin parası ile bu kamyonu eve çevirdik. İlk kez Türkiye'ye geldik. Çok büyük bir karavanımız var. En büyük sorunumuz her yerde park bulamamak ve ağır kamyon olduğu için bazı kent merkezlerine girememek. Küçük şehirlerde bu anlamda rahatız. Tarihi kentleri geziyoruz. Sıra ile Troya, Asos, Bergama, Efes, Pamukkale, Dalyan, Kayaköy, Patara, Myra Antik kentlerini, Aziz Nikholaos Anıt Müzesi'ni gezdik. Buradan Olimpos, Çıralı'daki Yanartaş, Phaselis antik kentlerini gezeceğiz. Bu yıl Alanya'ya kadar gideceğiz. Antalya kent merkezini, Antalya Müzesi, Perge, Aspendos, Side ve Alanya Kalesi'ni göreceğiz. Dönüşte İstanbul'u gezeceğiz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.