Şahin'den Uysal'a destek

GÜNDEM 10.03.2022 - 16:34, Güncelleme: 10.03.2022 - 16:34
 

Şahin'den Uysal'a destek

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Belediyesi hakkındaki iddialara sert cevap verdi

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Belediyesi hakkındaki iddialara sert cevap verdi. Yazılı açıklama yapan Uysal, şunları söyledi: "Ülkede öngörülebilir bir ekonomi, tahmin edilebilir bir gelecek bırakmayanlar, Muratpaşa Belediyemiz gibi tüm kurum ve kuruluşların “ani ve beklenmeyen” durumlarda kullandığı bir ihale yöntemini diline dolamış. Doların yarın kaç lira olacağının bilinmediği, mazota ve benzine her gün zam geldiği, ayçiçek yağı için kuyrukların oluştuğu, elektrik faturalarının can yaktığı Türkiye’nin sorumlusu sizsiniz! Böyle bir ekonomik afet durumu yasanın tam da karşılığıdır. Belediyemiz, sadece yiyecek, içecek ve temel gıda ürünlerini değil demirini, betonunu da bu şekilde almaktadır, almak da zorundadır. Muratpaşa Belediyesi kurduğu atölyeler, bitki üretim tesisleri, asfalt plenti, aşevi gibi üretime yönelik çalışmalarıyla bugün ilçe sakinlerine sunduğu hizmetlerin yüzde 80’ini öz kaynaklarıyla üreten bütün ülkeye örnek bir belediyedir. Belediyemizin yaptığı bütün harcamalar yasaya, kanuna uygundur. Belediyemiz kamusal yararı düşünerek ihtiyaç temelinde harcamasını yapar. Tek bir kuruş yoktur ki Muratpaşa Belediyesinde boşa harcansın! Bizi kendileriyle karıştırmasınlar! Muratpaşa Belediyesi, dünyanın her yerinden takip edilen, takdir edilen, ödüller alan, deneyimlerini üç kıta ile paylaşan, ünü sınırları aşmış bir yerel yönetimdir!   Ümit Uysal’ın başkanlığında Muratpaşa Belediyesi ilk günkü inanç ve azimle belediyeciliğin nasıl yapılacağının dersini vermeye devam ediyor! Büyükşehir ve Muratpaşa Belediye Başkanlarımız halkımızdan aldıkları yetkiyle vatandaşın derdine derman oluyor, görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar. BURADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ! Bizim içişlerimize karışacağınıza, dedikodu üreteceğinize dönüp kendinize, dönüp memlekete bakın! Yüzünüz varsa aynanın karşısına, yüreğiniz varsa halkın arasına karışarak; Memleketi nasıl bu hale getirdik, insanlar neden açlıktan intihar ediyor, marketlerdeki bu kuyruklarda neyin nesi, AKP niye bu kadar çok oy kaybediyor, insanlar niye bizden istifa ediyor diye bir sorun hem kendinize hem de halkımıza! Bize bulaşmayın. SARAYLARDA SALTANAT SÜRENLERDEN AKIL ALACAK DEĞİLİZ Ülkeyi, memleketi, yönettikleri belediyeleri borç batağına sokanlar, film fırıldak çevirerek ballı ihaleleri BEŞLİ ÇETE’ye peşkeş çekenler, pandeminin en hararetli günlerinde BEŞ MASKEYİ dahi dağıtmaktan aciz kalan, bu durumu öngöremeyen SARAY REJİMİ’nin avanaleri önce yürekli olsunlar da sokağa çıksınlar! Bakalım sokak ne diyor, esnaf ne diyor, emekli, emekçi, genç ne diyor! Yarattığınız ekonomik afetten bu kadar utanıyorsan, insan içine nasıl çıkacağız diye hayıflanıyorsan sana diyecek tek sözümüz var:  Belediyemizin kafe ve işletmelerine, sen gelme!"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Belediyesi hakkındaki iddialara sert cevap verdi

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Belediyesi hakkındaki iddialara sert cevap verdi. Yazılı açıklama yapan Uysal, şunları söyledi: "Ülkede öngörülebilir bir ekonomi, tahmin edilebilir bir gelecek bırakmayanlar, Muratpaşa Belediyemiz gibi tüm kurum ve kuruluşların “ani ve beklenmeyen” durumlarda kullandığı bir ihale yöntemini diline dolamış. Doların yarın kaç lira olacağının bilinmediği, mazota ve benzine her gün zam geldiği, ayçiçek yağı için kuyrukların oluştuğu, elektrik faturalarının can yaktığı Türkiye’nin sorumlusu sizsiniz! Böyle bir ekonomik afet durumu yasanın tam da karşılığıdır. Belediyemiz, sadece yiyecek, içecek ve temel gıda ürünlerini değil demirini, betonunu da bu şekilde almaktadır, almak da zorundadır.

Muratpaşa Belediyesi kurduğu atölyeler, bitki üretim tesisleri, asfalt plenti, aşevi gibi üretime yönelik çalışmalarıyla bugün ilçe sakinlerine sunduğu hizmetlerin yüzde 80’ini öz kaynaklarıyla üreten bütün ülkeye örnek bir belediyedir. Belediyemizin yaptığı bütün harcamalar yasaya, kanuna uygundur. Belediyemiz kamusal yararı düşünerek ihtiyaç temelinde harcamasını yapar. Tek bir kuruş yoktur ki Muratpaşa Belediyesinde boşa harcansın! Bizi kendileriyle karıştırmasınlar! Muratpaşa Belediyesi, dünyanın her yerinden takip edilen, takdir edilen, ödüller alan, deneyimlerini üç kıta ile paylaşan, ünü sınırları aşmış bir yerel yönetimdir!   Ümit Uysal’ın başkanlığında Muratpaşa Belediyesi ilk günkü inanç ve azimle belediyeciliğin nasıl yapılacağının dersini vermeye devam ediyor! Büyükşehir ve Muratpaşa Belediye Başkanlarımız halkımızdan aldıkları yetkiyle vatandaşın derdine derman oluyor, görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar.
BURADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ!
Bizim içişlerimize karışacağınıza, dedikodu üreteceğinize dönüp kendinize, dönüp memlekete bakın! Yüzünüz varsa aynanın karşısına, yüreğiniz varsa halkın arasına karışarak; Memleketi nasıl bu hale getirdik, insanlar neden açlıktan intihar ediyor, marketlerdeki bu kuyruklarda neyin nesi, AKP niye bu kadar çok oy kaybediyor, insanlar niye bizden istifa ediyor diye bir sorun hem kendinize hem de halkımıza! Bize bulaşmayın.
SARAYLARDA SALTANAT SÜRENLERDEN AKIL ALACAK DEĞİLİZ
Ülkeyi, memleketi, yönettikleri belediyeleri borç batağına sokanlar, film fırıldak çevirerek ballı ihaleleri BEŞLİ ÇETE’ye peşkeş çekenler, pandeminin en hararetli günlerinde BEŞ MASKEYİ dahi dağıtmaktan aciz kalan, bu durumu öngöremeyen SARAY REJİMİ’nin avanaleri önce yürekli olsunlar da sokağa çıksınlar! Bakalım sokak ne diyor, esnaf ne diyor, emekli, emekçi, genç ne diyor! Yarattığınız ekonomik afetten bu kadar utanıyorsan, insan içine nasıl çıkacağız diye hayıflanıyorsan sana diyecek tek sözümüz var:  Belediyemizin kafe ve işletmelerine, sen gelme!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.