Müzenin davetsiz misafiri ağa takıldı

GÜNDEM 12.03.2022 - 12:27, Güncelleme: 12.03.2022 - 12:27
 

Müzenin davetsiz misafiri ağa takıldı

Antalya'nın Demre ilçesindeki Likya Uygarlıkları Müzesi'ne giren sokak köpeği, geçmişin denizciliğini canlandıran bölümdeki balıkçı ağlarına takıldı.

Likya Uygarlıkları Müzesi'ne, giren sokak köpeği Likya Bölgesi'nde geçmişte denizciliğin canlandırıldığı ve anlatıldığı bölümdeki balıkçı ağlarına takıldı. Müzeyi ziyaret eden Kadir Şahin, köpeğin ağlara takılmış olarak sessizce yattığını görüp, görevlilere haber verdi. Müze çalışanları, davetsiz misafiri ağlar arasından kurtardı.  Kadir Şahin, "Müzeyi gezerken, bir köpeğin ağlar arasında yattığını gördüm. Çıkmak için bir süre uğraşmış ama başaramıştı. Görevli arkadaşlara haber verdim. Gelip kurtardılar" dedi.    
Antalya'nın Demre ilçesindeki Likya Uygarlıkları Müzesi'ne giren sokak köpeği, geçmişin denizciliğini canlandıran bölümdeki balıkçı ağlarına takıldı.

Likya Uygarlıkları Müzesi'ne, giren sokak köpeği Likya Bölgesi'nde geçmişte denizciliğin canlandırıldığı ve anlatıldığı bölümdeki balıkçı ağlarına takıldı. Müzeyi ziyaret eden Kadir Şahin, köpeğin ağlara takılmış olarak sessizce yattığını görüp, görevlilere haber verdi. Müze çalışanları, davetsiz misafiri ağlar arasından kurtardı.

 Kadir Şahin, "Müzeyi gezerken, bir köpeğin ağlar arasında yattığını gördüm. Çıkmak için bir süre uğraşmış ama başaramıştı. Görevli arkadaşlara haber verdim. Gelip kurtardılar" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.