Bir sigara grubuna daha zam geldi

EKONOMİ 15.03.2022 - 18:52, Güncelleme: 15.03.2022 - 18:52
 

Bir sigara grubuna daha zam geldi

Bir sigara grubu ürünlerine daha zam geldi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, JTI grubu sigaralarına 2'şer lira zam geldiğini duyurdu.

 Ülke gündeminden düşmeyen zamlara bir yenisi eklendi. 13 Mart tarihinde Philip Morris grubuna gelen zammın ardından JTI grubu sigaralarında da fiyat artışı yaşandı. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, 2'şer lira yansıyan zamlı listeyi paylaştı. Yeni listeye göre Camel, Winston, LD ve Monte Carlo sigaraları artık zamlı satılacak.  Diğer gruplara da ilerleyen günlerde zam gelmesi bekleniyor.  Özgür Aybaş'ın Twitter'daki paylaşımına göre yeni fiyatlar şöyle:
Bir sigara grubu ürünlerine daha zam geldi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, JTI grubu sigaralarına 2'şer lira zam geldiğini duyurdu.

 Ülke gündeminden düşmeyen zamlara bir yenisi eklendi. 13 Mart tarihinde Philip Morris grubuna gelen zammın ardından JTI grubu sigaralarında da fiyat artışı yaşandı. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, 2'şer lira yansıyan zamlı listeyi paylaştı.

Yeni listeye göre Camel, Winston, LD ve Monte Carlo sigaraları artık zamlı satılacak.

 Diğer gruplara da ilerleyen günlerde zam gelmesi bekleniyor.

 Özgür Aybaş'ın Twitter'daki paylaşımına göre yeni fiyatlar şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.