Lionslar buluştu

GÜNDEM 18.03.2022 - 13:13, Güncelleme: 18.03.2022 - 13:13
 

Lionslar buluştu

Antalya Lions Kulübü Mart ayı buluşması bir otelde yapıldı. Prof Dr. Uğur Batı'nın konuk olduğu gecede Antalya Lions Kulübü Başkanı Sibel Burgucu'ya doğum günü sürprizi yapıldı

haberimizvar.ent- Antalya Lions Kulübü Mart ayı toplantısı bir otelde yapıldı. Lions Kulübü'nün etkinliği için gelen Prof. Dr. Uğur Batı, gündüz etkinliğinde üyelere  'Gelecekle iddiaya girmek' isimli seminer verdi. Programın akşam bölümünde ise Batı, Atatürk hatıraları, Atatürk'ün kişiliği üzerine konuştu. İnteraktif gerçekleşen akşam bölümünde Lionslar Batı ile fikir alışverişinde bulundu. BURGUCU'YA SÜRPRİZ PASTA  Akşam yapılan etkinliğe Likya Lions Kulübü Başkanı Onur Altınkan, Aspendos Lions Kulübü Başkanı Özgen Gökoğlu, Falez Lions Kulübü Başkanı Havva Ceylan, Bölge Müdürü Deniz Yılmaz ile Genel Yönetmen Teoman Akçalı ile üyeler katıldı. Sunum ve görüşlerin ardından Antalya Lions Kulübü Başkanı Sibel Burgucu'ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Gelen pastadaki mumları üfleyen Burgucu, doğum gününü unutmayan Lionslara teşekkür etti.  
Antalya Lions Kulübü Mart ayı buluşması bir otelde yapıldı. Prof Dr. Uğur Batı'nın konuk olduğu gecede Antalya Lions Kulübü Başkanı Sibel Burgucu'ya doğum günü sürprizi yapıldı

haberimizvar.ent- Antalya Lions Kulübü Mart ayı toplantısı bir otelde yapıldı. Lions Kulübü'nün etkinliği için gelen Prof. Dr. Uğur Batı, gündüz etkinliğinde üyelere  'Gelecekle iddiaya girmek' isimli seminer verdi. Programın akşam bölümünde ise Batı, Atatürk hatıraları, Atatürk'ün kişiliği üzerine konuştu. İnteraktif gerçekleşen akşam bölümünde Lionslar Batı ile fikir alışverişinde bulundu.

BURGUCU'YA SÜRPRİZ PASTA 
Akşam yapılan etkinliğe Likya Lions Kulübü Başkanı Onur Altınkan, Aspendos Lions Kulübü Başkanı Özgen Gökoğlu, Falez Lions Kulübü Başkanı Havva Ceylan, Bölge Müdürü Deniz Yılmaz ile Genel Yönetmen Teoman Akçalı ile üyeler katıldı. Sunum ve görüşlerin ardından Antalya Lions Kulübü Başkanı Sibel Burgucu'ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Gelen pastadaki mumları üfleyen Burgucu, doğum gününü unutmayan Lionslara teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.