Asgari ücrete zam için tarih verdi

EKONOMİ 30.03.2022 - 16:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 16:07
 

Asgari ücrete zam için tarih verdi

AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, memurları ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama yaptı. Akbaşoğlu, “3600 ek gösterge Temmuz ayına kadar çıkarılacak. Asgari ücrete ikinci zam konusu Temmuz ayında ele alınacak” dedi.

haberimizvar.net- Asgari ücret, sözleşmeli personel, emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergeye ilişkin olarak AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu “Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz’da Memur ve emeklilere maaş artışı yapılacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak” diye konuştu.  TEMMUZ AYI 1 Temmuz’da memur ve emeklilere maaş artışı olacağını kaydeden Emin Akbaşoğlu, "Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak” dedi.   “EYT’li kardeşlerimizle helalleşeceğiz, ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız” diyen Emin Akbaşoğlu şunları söyledi:  3600 ek gösterge konusunda da bu yılın ilk yarısında Temmuz ayında yasal çalışmanın ortaya çıkacağını belirten Akbaşoğlu “EYT’li kardeşlerimizle helalleşeceğiz, ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız.  Sözleşmeli personellerle ilgili de çalışmalar devam ediyor."
AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, memurları ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama yaptı. Akbaşoğlu, “3600 ek gösterge Temmuz ayına kadar çıkarılacak. Asgari ücrete ikinci zam konusu Temmuz ayında ele alınacak” dedi.

haberimizvar.net- Asgari ücret, sözleşmeli personel, emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergeye ilişkin olarak AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu “Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz’da Memur ve emeklilere maaş artışı yapılacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak” diye konuştu.

 TEMMUZ AYI

1 Temmuz’da memur ve emeklilere maaş artışı olacağını kaydeden Emin Akbaşoğlu, "Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak” dedi.

  “EYT’li kardeşlerimizle helalleşeceğiz, ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız” diyen Emin Akbaşoğlu şunları söyledi:

 3600 ek gösterge konusunda da bu yılın ilk yarısında Temmuz ayında yasal çalışmanın ortaya çıkacağını belirten Akbaşoğlu “EYT’li kardeşlerimizle helalleşeceğiz, ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız.

 Sözleşmeli personellerle ilgili de çalışmalar devam ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.